Все повече изглежда сякаш партньорството на Netflix с DreamWorks Animation ще е ключът към това стрийминг гигантът да запази интереса на феновете на анимацията. След като обявихме преди близо месец, че двете компании работят върху създаването на анимационен сериал от любимия ни франчайз за динозаври „Джурасик парк”, сега имаме новини за още един анимационен проект, част от друга любима на хората филмова поредица – „Бързи и яростни”.

Преди известно време разбрахме, че се готви нов анимационен сериал „Fast & Furious: Spy Racers”, който, както вече стана дума, ще бъде част от бързо разрастващата се вселената на „Бързи и яростни” (в която влизат готовият „Бързи и яростни: Хобс и Шоу“ и изцяло женски spin-off, по който все още се работи) и вече разполагаме както с подробности за сюжета, така и с ранен тийзър. Ето какво гласи официалният синопсис на „Fast & Furious: Spy Racers”:

В този нов анимационен сериал тийнейджърът Тони Торето следва стъпките на по-големия си братовчед Дом (героят на Вин Дизел). В сериала той и неговите приятели са наети от правителствена агенция, която иска от тях да проникнат в елитна лига на състезатели, която служи за прикритие на огромна престъпна организация, която се стреми към световно господство.

Ето и кратичкия тийзър, който представлява първи поглед върху проекта.

На този етап не се знае дали това, че Тони е братовчед на Дом, ще е единствената връзка с игралните филми, но не бихме се изненадали, ако видим един анимиран Вин Дизел зад волана или други препратки, които биха зарадвали феновете на франчайза. Доста пъти сме казвали, че вселената за бързите коли отдавна не ни вълнува, и не вярваме, че това ще се промени и с анимационния сериал, но все пак ще бъде интересно да се види какво ще се получи от този проект.

Шоурънъри на „Fast & Furious: Spy Racers” ще са Тим Хендрик („Аватар: Повелителят на четирите стихии“, „Легендата за Кора”) и Брет Хааланд („All Hail King Julien”, „Kung fu Panda: Legend of Awesomeness”). А Вин Дизел ще е в ролята на продуцент.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Защо не. Нека да направим някои долар повече. А къде отиде романтиката? В джоба на …
    Как да очакваме нов Ридик? Той си лашка кинти от тази глупост и не го ебе .