Както сигурно сте забелязали, в екипа ни има доста хорър фенове. Винаги се оглеждаме за нови интересни заглавия в жанра и днес попаднахме на поредното, което привлече интереса ни. Благодарение на колегите от Deadline стана ясно, че се задава нов проект със заглавие „The Pale Door“ („Бялата врата“), който ще бъде режисиран от Арън Б. Кунц („Camera Obscura”).

Предвижда се филмът да бъде хорър-уестърн, който разказва за група каубои и мистериозна жена, които търсят убежище в привидно пуст призрачен град, след като планираният им влаков обир претърпява провал. Търсейки помощ за техния ранен лидер, групата се натъква на гостоприемен бордей в центъра на града, но скоро откриват, че той е дом на сбор от вещици и кръвожадни вълци.

Нека спрем дотук – сюжетът звучи едновременно налудничав и забавен, гарантирайки нещо различно, което не сме виждали до момента. Като добавим и факта, че отдавна не сме гледали стойностен хорър-уестърн, нещата стават още по-пикантни. Ето какво казва и самият режисьор за проекта:

Филмът е смесица от „Ескорт до затвора“ („3:10 To Yuma“) и „Спускането“ („The Descent“), но правилно дозирани и полети с психологически хорър.

Звучи чудесно! Огромни фенове сме на „Спускането“ и ще следим с интерес развитието на проекта. В главните роли ще видим Дейвид Друид („13 Reasons Why“), Закъри Найтън („The Hitcher“), Мелора Уолтърс („Magnolia“), Бил Сейдж („We Are What We Are“), Пат Хийли („The Innkeepers“, „Cheap Thrills“), Стан Шоу („Rocky“), Наташа Басет („Hail, Caesar!“), Ноа Сийгън („Looper“, „Late Phases“) и Тина Паркър („Better Call Saul“).

В заключение ви предлагаме дебютен постер от фестивала в Кан.

плакат

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *