It’s time to face the music.

В края на май Netflix ще представят едно от най-обсъжданите заглавия от миналогодишния Fantastic Fest – хорър-трилърът „The Perfection“ на Ричард Шепърд („The Matador“, „Dom Hemingway“), описван като „изпълнено с множество неочаквани обрати, елегантно и ужасяващо, напрегнато пътуване“.

The Perfection“ е по сценарий на Шепърд в съавторство с Ерик К. Кармело и Никол Снайдър и разказва за музикалния гений Шарлот (Алисън Уилямс), която е запленена от новата звезда на бившето ѝ училище – Елизабет (Логан Браунинг). Срещата между двете отдадени на музиката жени ги отпраща по мрачен път с шокиращи последици.

Постничко като сюжет, но комбинацията с дебютиралия първи трейлър е напълно достатъчна, за да придобием представа какво можем да очакваме от филма. Вижте.

Изглежда ни доста приятно като ритъм и атмосфера и като наличие на „disturbing“ елементи. Определено имаме интерес към филма, първо, защото ни харесва видяното, и второ, защото доста си падаме по хорър-трилъри, в които важна роля има изкуството и жертвите, които изисква то – в случая и в буквален, и в преносен смисъл. Отзивите за „The Perfection“ от Fantastic Fest са предимно положителни, без да свидетелстват за нещо специално, така че не очакваме филм от ранга на „Черния лебед“.

В добавка вижте и официалния постер.

плакат

Режисьор на „The Perfection“ е  Ричард Шепърд („The Matador“, „Dom Hemingway“), който е и сценарист заедно с Ерик К. Кармело и Никол Снайдър („Supernatural“, „Midnight, Texas“). В ролите са Алисън Уилямс, Логан Браунинг, Стивън Уебър, Алайна Хъфман, Евелин Чу, Греъм Дъфи, Глинис Дейвис Уини Хън и др.

Премиерата е на 24 май по Netflix.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *