Струва ни се, че независимо дали харесвате или не Бри Ларсън, тази новина ще ви дойде добре. Ако Ларсън ви допада, ще се радвате да видите как тя, както много свои колеги, прави преход към режисурата и ще ви е любопитно да разберете как се справя. Или пък, ако не можете да я понасяте, имате повод да я нахейтите допълнително – вероятно сте и позагрели от „Капитан Марвел“.

Unicorn Store“ разказва историята на двадесет и няколко годишната Кит (Ларсън), която след като не успява да се реализира в училище по изкуства, се връща да живее при родителите си и започва скучна работа в офис. Точно когато Кит е готова да порасне и да изостави плюшените мечета в миналото, в живота ѝ влиза мистериозен непознат (Самюъл Л. Джаксън), който обещава да сбъдне мечтата ѝ да притежава еднорог.

Вижте първия трейлър.

Според официалните определения „Unicorn Store“ е „любовно писмо към детето във всеки един от нас, което ни напомня, че няма невъзможни мечти“. Съдейки по видяното ни се струва, че Бри Ларсън трябва още малко да попреследва мечтите си да стане добър режисьор. Не ни се иска да говорим, преди да сме видели с очите си, но поне от трейлъра „Unicorn Store“ ни изглежда доста лошо. Може би Ларсън трябва да направи и филм, в който поуката е, че не всеки има достатъчно талант да бъде какъвто си поиска. Или най-добре да си остане с актьорстването, където поне има добри попадения.

плакат

Режисьор на „Unicorn Store“ е Бри Ларсън, по сценарий на Саманта Макинтайър („Married“). В ролите са Бри Ларсън, Самюъл Л. Джаксън, Джоан Кюсак, Брадли Уитфорд, Марта МакАйзък и др.

Премиерата е на 5 април по Netflix.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *