Да започнем с това, че „Lucy in the Sky“ е новото заглавие на „Pale Blue Dot” –  предстоящия пълнометражен режисьорски дебют на Ноа Хоули („Fargo”, „Legion”), който очакваме със сериозен интерес. Вече бяхме виждали как ще изглежда Натали Портман в главната роля на астронавта Луси Кола, която се завръща на Земята и започва да губи връзка с реалността, но сега получаваме първия истински шанс да добием някаква представа какво ще представлява „Lucy in the Sky“, благодарение на първия трейлър, разпространен от Fox Searchlight.

https://www.youtube.com/watch?v=8_LZpsEfLfo

Изглежда ни изключително обещаващо – историята, изпълнението на Портман, смаляващият се свят на Луси и опитите ѝ да си върне усещането от космоса, всичко това ни е много любопитно и с удоволствие ще гледаме филма. Надяваме се „Lucy in the Sky“ да е по-близо до „Fargo“, отколкото до „Legion“ като качество, но като цяло досегашната работа на Ноа Хоули и този трейлър ни вдъхват надежда, че ще видим нещо доста приятно.

Също така, набързо да споменем, че „Lucy in the Sky“ е леко вдъхновен от истинската история на астронавта Лиса Новак, но не очаквайте „филм по действителни събития“ – вероятно поведението на Новак (която е арестувана за опит за отвличане) просто е навело сценаристите Брайън С. Браун и Елиът Джузепи, както и Хоули, на мисли за астронавтите и как се отразява завръщането у дома след невероятните изживявания в космоса.

Режисьор на „Lucy in the Sky“ е Ноа Хоули, а в главните роли са Натали Портман, Джон Хам, Дан Стивънс, Зази Бийтс, Пърл Аманда Диксън и Елън Бърнстин.

Премиерата е тази година, но засега не знаем конкретната дата.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments