Марк Стивън Джонсън определено не ни е от любимите режисьори и нищо чудно, със заглавия като „Killing Season“, „When in Rome“, „Ghost Rider“ и „Daredevil“, чиито качества напълно обясняват защо не работи по-често. Най-новият му филм е „Finding Steve McQueen“, който всъщност е сниман преди няколко години, но незнайно защо чак сега си намира път до екрана и получава трейлър и плакат, които да отбележат наближаващата премиера. Признаваме, че трейлърът не ни грабна особено, но от друга страна си падаме по „heist“ комедии особено когато са с познати лица, а и знаем, че „Finding Steve McQueen“ сигурно ще намери доста фенове сред читателите ни. Така че решихме да ви го представим, а пък вие сами си вадете изводи и си съставяйте първи впечатления.

Преди да видите трейлъра, малко информация за „Finding Steve McQueen“: вдъхновен от действителната история на банков обир от 70-те години, филмът проследява група крадци от Охайо, които искат да ограбят незаконно събраните пари на Ричард Никсън. Шофьорът на не особено кадърния екип (в действителност като че ли са били доста по-интелигентни от това, което виждаме в трейлъра) е Хари Джеймс Барбър, който се изпълнява с доста хъс от Травис Фимел („Warcraft: Началото“, „Vikings“).

https://www.youtube.com/watch?v=kiTP5h0uZj8

Не изглежда нещо фантастично, но може да е приятно убиване на два часа някой следобед, ако Марк Стивън Джонсън си е свършил работата. Както казахме, Фимел явно се е хвърлил с кеф в ролята, а компания му правят очарователната Рейчъл Тейлър, любимият ни Уилям Фикнър, Лили Рабе, Рис Койро и Форест Уитакър. „Finding Steve McQueen“ не е филм с особено оригинален сюжет, но пък е по действителен случай, макар още от трейлъра да личи, че има доста промени (няма да ги коментираме обаче, за да не спойлнем нещо).

Ако видяното ви е харесало, премиерата на „Finding Steve McQueen“ е 15 март.

плакат

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *