Въпреки че на вече връчените „ОскариСам Рокуел не взе втора статуетка за най-добра поддържаща роля, ние продължаваме да го обожаваме и гледаме напред към следващия му изключително впечатляващ проект – „Fosse/Verdon”. Както вече сме разказвали, минисериалът на FX ще проследи връзката на легендарния режисьор и хореограф Боб Фоси и любовната и професионалната му връзка с Гуен Върдън, в чиято роля пък ще влезе невероятната Мишел Уилямс.

Получихме нов телевизионен тийзър за проекта, който можете да видите по-долу. Докато първият тийзър се фокусираше повече върху блясъка и хореографията, този набляга на сложните взаимоотношения в личен и професионален план между Фоси и Върдън. Сложните отношения между двамата са базирани на голяма страст, което всички знаем, че предполага много любов, но и много скандали. Обтегнати са допълнително обаче и от честите изневери на Фоси, за които тийзърът загатва.

Разбира се, нямаме търпение да видим сложните хореографии и пищните изпълнения, които този сериал обещава. Но няма как да не сме развълнувани и от перспективата за дълбоко и многопластово изследване на герои във връзка, която е толкова интересна, напрегната и продуктивна. Това, че тя ще бъде доведена до екран от двама наистина изключителни актьори, ни кара да нямаме търпение за излизането на сериала.

Другото важно нещо, което научаваме от тийзъра, е, че премиерната дата вече е фиксирана за 9 април – остават точно месец и половина, така че очакваме още промоционални материали да излязат дотогава, въпреки че ние вече сме напълно наясно, че няма как да го пропуснем.

Още веднъж припомняме, че „Fosse/Verdon” е базиран на биографията „Fosse” на Сам Уосън. Впечатляващият екип на сериала включва още Стивън Левенсън, Томас Кейл и Лин-Мануел Миранда в ролите на изпълнителни продуценти. Кейл освен това е режисьор на първия епизод, а предишните му режисьорски кредити включват не друго, а самият чудовищен хит „Хамилтън”. Сам Рокуел и Мишел Уилямс ще бъдат подкрепени от Маргарет Куали като Ан Райнкинг, Норбърт Лио Бътц като Пади Шайевски, Кели Барет като Лайза Минели, Итън Слейтър като Джоъл Грей и други.

Премиерата е на 9 април 2019, а официалният синопсис гласи:

Интимен поглед над романтичното и творческо партньорство между влиятелния хореограф/режисьор Боб Фоси и Гуен Върдън, една от най-великите бродуейски танцьорки на всички времена.

За финал искаме да споделим едно видео, което много обичаме – клипа на песента „Down To Earth” на Flight Facilities. Знаем, че много хора като нас тачат Сам Рокуел, но ако имате каквито и да било съмнения за танцовите му способности, с радост ще ги заличим:

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *