Винаги сме харесвали Тони Колет, но покрай „Hereditary”, където прави повече от страхотна роля, сме зажаднели отново да я видим на екран и с огромно удоволствие приветстваме най-новия ѝ проект – сериалът „Wanderlust“ на BBC One, който, на всичкото отгоре, е и на доста интересна тематика.

В продължение на шест епизода „Wanderlust“ изследва как хората създават и поддържат щастливи любовни взаимоотношения и задава въпроса, дали моногамия за цял живот е възможна и по-важното, желана. Тони Колет е в ролята на Джой Ричарс, терапевт, която опитва да намери начин да запази любовната искра между нея и съпруга ѝ (Стивън Макинтош), след като инцидент слага сексуалния им живот на пауза. Двамата стигат до взаимното решение да се срещат и спят с други хора, което в началото изглежда като добра идея и има положителен ефект, но скоро нещата стават далеч по-сложни и объркани.

Вижте първия трейлър, който дебютира по повод предстоящата премиера на сериала по Netflix.

Допада ни комбинацията между комедия (в добре премерени дози) и драма – струва ни се, че това е добър начин за разглеждане на подобни теми, без да ти се прииска „да се гръмнеш“ от депресия. Макар че в края на трейлъра забавните нотки стават все по-малко, за сметка на тегавината – предполагаме, че и в самия сериал ще е така.

Отзивите за „Wanderlust“ не са много добри, но ние бихме му хвърлили око, най-вече заради Тони Колет, коятокато че ли прави поредната си отлична роля, както и заради темата, която намираме за интересна – чудим се, как ли приключват нещата за семейството.

Wanderlust

Wanderlust
Wanderlust

Wanderlust

wanderlust-poster-1-20180917 wanderlust-image-6

Режисьори на отделните епизоди на „Wanderlust“ са Люк Снелин и Луси Черниак, по сценарий на Ник Пейн („The Sense Of An Ending“). В ролите са Тони Колет, Стивън Макинтош, Зауи Аштън, Джо Хърст, Дебора Бартлет, Ема Д‘Арси, Ройс Пиърсън и др.

Премиерата е на 19 октомври по Netflix.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *