елизабет мос - her smell

След успешното си сътрудничество в „Listen Up Philip” и „Queen of Earth”, сценаристът и режисьор Алекс Рос Пери и актрисата Елизабет Мос отново са се събрали за общ проект – музикалната драма „Her Smell“, която беше един от очакваните от нас филми от програмата на фестивала в Торонто.

Филмът разказва за Беки Съмтинг (Мос) – поела по пътя на самоунищожението рок-звезда, чиито взаимоотношения с членовете на групата ѝ, семейството и феновете страдат сериозно вследствие на дългогодишната ѝ борба с алкохолизма. Тя отново открива вдъхновението, ставайки ментор на изгряващата женска група The Akergirls , но започва да се пропука под напрежението да успее на всяка цена, докато бившата ѝ група се издига към звезден статут, а тя самата залязва в неизвестност.

Освен Елизабет Мос във „Her Smell“ участват още Амбър Хърд, Вирджиния Медсън, Кара Делевин, Ашли Бенсън, Дан Стивънс и Ерик Столц. Вижте първия тийзър на филма, който всъщност е клип.

Отзивите за „Her Smell“ от Торонто са смесени към положителни, като едни от най-големите похвали, съвсем очаквано, са по адрес на изпълнението на Елизабет Мос, чиито персонаж не е просто „карикатурна рок звезда“, а нюансиран герой с дълбочина. Другата част за са оператора Шон Пиърс Уилямс, чиято силна визия е изградена „чрез дълги кадри от ръка в клаустрофобичната обстановка на музикалната сцена, коридори, гримьорни и звукозаписни студиа“.

Предишните колаборации между Пери и Мос бяха доста интересни, така че сме любопитни лично да разберем как са се справили този път, без да имаме очаквания за нещо специално.

плакат

Режисьор и сценарист на „Her Smell“ е Алекс Рос Пери („Listen Up Philip”, „Queen of Earth”). В ролите са Елизабет Мос, Амбър Хърд, Вирджиния Медсън, Кара Делевин, Ашли Бенсън, Дан Стивънс и Ерик Столц.

На 29 септември филмът ще бъде показан и на фестивала в Ню Йорк, а официалната премиерна дата все още не е известна.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *