Един от предстоящите тази есен филми, за които най-много се вълнуваме, е Bad Times at the El Royale на Дрю Годард („Хижа в гората”). Впечатляващият каст и визия ни вдъхват огромни надежди, а и всички материали, които сме видяли до сега, поддържат вълнението ни на едно доста високо равнище.

Докато всъщност не искаме да гледаме повече трейлъри, заради страх от това, че ще ни разкрият прекалено много, последните дни излезе съвсем нов постер, олицетворяващ tagline-a на филма: “All roads lead here”, който също много ни харесва и сме длъжни да го споделим.

плакат

По този повод ви показваме и постерите на всеки отделен герой, които не са нещо невероятно като замисъл, но пък отново поддържат търсената от филма секси-мистериозна визия. За да сме напълно откровени, ще си признаем, че само този, в който всички герои са натрупани един върху друг, не ни харесва, именно заради това, че просто е в цветовата гама на филма, иначе е като всеки един постер на всеки един филм, който излиза в последните години. “Bad Times at the El Royale” вече се е установил в главите ни като филмов продукт с изразен тон и собствена визия и смятаме, че е в негов ущърб да бъде принизяван до стандартния дизайн на плакати.

Можете да разгледате всички постери по-надолу.

Правим само бързо уточнение за премиерната дата – вече тя официално за България и цяла Европа е 12 октомври, 1 седмица по-късно след щатската, която бяхме обявили в началото.

bad-times-at-the-el-royale-posters-2-600x889 bad-times-at-the-el-royale-posters-3-600x889 bad-times-at-the-el-royale-posters-4-600x889 bad-times-at-the-el-royale-posters-5-600x889 bad-times-at-the-el-royale-posters-6-600x889 bad-times-at-the-el-royale-posters-7-600x889 bad-times-at-the-el-royale-posters-8-600x889 bad-times-at-the-el-royale-posters-1-600x889

 

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *