дакота джонсън
Сложихме тази снимка на Дакота Джонсън, защото искахме да ви привлечем вниманието…

Не обичаме края на лятото, защото сме разглезени и предпочитаме жегите пред неизбежно задаващия се след няколко месеца студ, но дори през есента се намират сегиз-тогиз разни кино блага, заради които си струва да не мрънкаме чак толкова. В случая става дума за предстоящата премиера на римейка „Suspiria“, който не е ясно дали и кога ще цъфне у нас, но самият факт, че скоро ще бъде разпространен на Запад, е поне някаква светлина в тунела на неистовото ни очакване. Скоро иде втори трейлър, но преди него можете да се порадвате на чистак нов постер:

плакат

Ще споменем първо настръхналите зърна, защото иначе би било грехота, но няма да се фокусираме върху тях. Самата Дакота Джонсън никога не ни е била любимка и силно се надяваме след този проект да започнем да гледаме на нея по-положително, но е факт, че във визията й се усеща тонът на оригинала, а и на тогавашната главна актриса – Джесика Харпър, която през 1978 г. влезе в ролята на балерината Сузи Баниън (както вече писахме, Харпър ще се появи и в новия филм). Пpи все че самият плакат е корпоративно генеричен, продължаваме да сме в hype фаза и ни е адски любопитно доколко въздействащо и смислено ще е това екранно вещерско прераждане… както и какви ще са приликите/разликите с жанровия шедьовър на Дарио Ардженто.

Ще завършим с официален поглед към извънземната Тилда Суинтън, която ще се превъплъти като мадам Бланк:

тилда суиндън в суспирия

Suspiria“ е режисиран от Лука Гуаданино („Голямото плискане“), сценарият е дело на Дейвид Кажганич („Ужас“), а музиката е на гениалния Том Йорк от Radiohead. Сред изпълнителите са също: Луц Еберсдорф, Клои Грейс Морец, Миа Гот, Ингрид Кейвън, Ванда Каприоло, Анджела Уинклър и др. Премиерата ще е на фестивала във Венеция на 1 септември, а в САЩ хорърът ще стартира на 2 ноември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

9 Comments

  1. Хем предпочитам да не гледам повече никакви трейлъри и неща, свързани с филма, хем нямам търпение за втория трейлър 🙂

  2. Фермерското излъчване на Джонсън е наказание за всеки киноман…

    1. Викаш и по-хубави си виждал и по-грозни си ебал!

    2. Иванке, травестити не ми харесват не се пробвай. Аз точно няма да те огрея. Дори и да си по красива от Дакота. Което сигурно не е трудно постижимо.

  3. Изключително неприятна е Дакота Джонсън. Не бива да играе в нищо!!!

  4. Тилда е екстра, а Дакота мяза на простовата сервитьорка от снек-бара в село Краводер, Врачанско. Хубавото е, че във филма очевидно ще бъде порядъчно тероризирана.