Пътуващият филмов влог на Станислава Айви Cinema Confidential тази седмица ни среща с 24-годишната млада британска актриса Елоис Смит. Тя е в ролята на 15-годишната Луси Уелс – по-малката дъщеря на Маргарет в сериала „Блудници”. Героинята е невинна и много млада, докато майка й и сестра й Шарлот, които вече са минали по трънливия път на секс индустрията, се опитват да й помагат и да я защитават. Елоис има зад гърба си опит в няколко други сериала като „Хрониките на Франкенщайн” и криминалния филм за за лондонския нощен живот – „Ill Manors”. Това е първата й главна роля. Тя разказва:

Има една невинност в Луси, особено в първи сезон. Комбинирана с надежда и наивност, които я правят много сладка. Но това, което най-много ми харесва, смятам защото е най-близко до мен, е нейната сила и упоритост. Връзката й със семейството й е прекрасна, тя много ги подкрепя.

Елоис Смит идва от артистично семейство и споделя пред Станислава Айви как е поела по актьорския път, какви са предизвикателствата да играеш много по-младо момиче, да работиш със Саманта Мортън и да бъдеш в корсет, както и защо е мразела да ходи на училище и дали би отишла до Лос Анджелис да продължи кариерата си.

Със сигурност [в Лос Анджелис] има много възможности за един актьор! Смята се за най-доброто място, но можеш да попаднеш на добра работа навсякъде. Всичко опира до проекта и с кого работиш.

Вижте цялото интервюто с Елоис Смит:

Блудници” е продукция на ITV, която се разпространява от каналите Hulu – в САЩи Epic Drama – най-новият член на семейство на Viasat History и TV1000 – у нас и в цяла централна и източна Европа.

Можете да гледате епизод 1 на „Блудници“ свободно по всяко време онлайн тук.

Следете Cinema Confidential на официалния сайт, YouTube, Facebook и Instagram.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *