Ако има един актьор, който заслужава тази година да бъде свързана с неговото име, това със сигурност трябва да е чудесният Джош Бролин, когото винаги адски много сме харесвали. След като се разписа в комиксовите хитове „Дедпул 2” и „Отмъстителите: Война без край“, както и в отличното продължение „Сикарио 2: Солдадо“, Бролин  още веднъж ни напомни колко разнообразен и способен актьор е и как едновременно успява да е успешна звезда и да се забавлява в съвременната холивудска ситуация.

Междувременно вчера дебютира първият трейлър на комедията с негово участие „The Legacy of a Whitetail Deer Hunter” на Netflix, за която не бяхме чували. Филмът е дело на Дани МакБрайд и Джоди Хил („Observe and Report”), а историята разказва за Бък Фъргюсън – водещ на ловно предаване, който планира специален епизод със своя отчужден син Джейдън. С доверения си, но злочест приятел Дон (МакБрайд), Бък се отправя на епично пътешествие, за да възстанови връзката със сина си. Вижте първия трейлър:

Нищо интересно не виждаме в този трейлър и най-вероятно ще пропуснем „The Legacy of a Whitetail Deer Hunter”, който изглежда като поредния Netflix пълнеж в списъка им с все по-посредствени заглавия. Между другото филмът в момента има жалките 17% в „Rotten Tomatoes”, така че сме почти сигурни, че няма да си заслужава гледането. От друга страна може и да се бъркаме и да не е пълна трагедия, оставяме на вас да прецените. Ние със сигурност отдавна не сме гледали нищо за ловци, пък покрай подкаста на Джо Роугън малко ни се промени отношението към този занаят/спорт и ни се иска да видим по-отблизо как се практикува съвременния лов на елени. Друг плюс за филма може да се окаже кретенът Дани МакБрайд, който често успява да изненада с някоя простотия. Стига толкова празни приказки, този трейлър не заслужава чак такова внимание. Оставяме ви с един официален постер:

the-legacy-of-a-whitetail-deer-hunter-poster

Премиерата на „The Legacy of a Whitetail Deer Hunter” е 6 юли.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *