predator-1-excl (1)

Въпреки че не бяхме особено въодушевени от трейлърите (последния можете да видите тук) на предстоящия „Хищникът” на Шейн Блек, продължаваме да следим рекламната кампания на филма и тъй като този уикенд се провежда San Diego Comic-Con, преценихме, че е добро време да полюбопитстваме за малко отзиви и да наваксаме с някои снимки, които не сме споделяли.

След няколко банални приказки за това кой герой от други филми би победил Хищникът, вчера е бил показан откъс от филма. От отзивите съдим, че характерният тон на Блек явно е запазен и кадрите, които феновете са видели са доста забавни. От друга страна обаче някои са разочаровани от свободата, която режисьорът и продуцентите са си позволили с установената до момента митология. Това и ние го отразихме в предишните ни новини по темата, така че не сме никак изненадани. Филмът ще подразни някои, други ще са доволни от нововъведенията. Ние продължаваме да сме скептични, но все пак няма да го пропуснем, защото сме фенове на поредицата, пък и на повечето неща, които Блек е правил.

Още веднъж, предлагаме ви синопсиса на филма:

От дълбокия космос до улиците на американско предградие, ловът се завръща в експлозивния нов филм на Шейн Блек от „Predator“ поредицата. Сега най-смъртоносните ловци във вселената са по-силни, по-умни и по-убийствени отвсякога, благодарение на генетичен ъпгрейд с ДНК на други видове. Когато малко момче случайно предизвиква завръщането им на Земята, банда бивши войници и един учител са единствените, които могат да предотвратят края на човечеството.

Ето ги и обещаните снимки, които изровихме от последните месеци, както и един чисто нов плакат:

the-predator-keegan-michael-key

Olivia Munn, left, and Jacob Tremblay star in Twentieth Century Fox's "The Predator." thepredator-pilotingship-700x335 predator-movie-image The-Predator-trailer-breakdown-4 The-Predator-trailer-breakdown-8 The-Predator-trailer-breakdown-10 The-Predator-trailer-breakdown-9 predator-2-excl

predator-exclusive

predator-1-excl

empire-august-predator-subs

the-predator-poster

Режисьор на „The Predator“ е Шейн Блек („Kiss Kiss Bang Bang ”, „Железният човек 3”, „Любезните пичове“), който е и сценарист наравно с Фред Декър („RoboCop 3“). В ролите са Бойд Холбрук, Оливия Мън, Треванте Роудс, Стърлинг К. Браун, Джейкъб Тремблей, Кийган Майкъл Кий, Алфи Алън, Томас Джейн, Ивон Страховски, Едуард Джеймс Олмос, Джейк Бюси, Агусто Агилера и др.

Премиерата е 14 септември 2018.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *