Антъни и Джо Русо
Антъни и Джо Русо

След като за пореден път показаха възможностите си,представяйки ни едно от най-зрелищните и дългоочаквани киносъбития тази година в лицето на „Отмъстителите: Война без край“, който счупи редица рекорди в боксофиса, братята Антъни и Джо Русо продължават с работата си по комиксови адаптации, този път за малкия екран.

Според Deadline братята ще влязат в ролята на изпълнителни продуценти на новия телевизионен сериал „Quantum and Woody“ по едноименния комикс на Valiant, който ще се разработва от TBS.

Комиксът „Quantum and Woody“ вероятно е неизвестен за по-голямата част от публиката, тъй като не принадлежи на гигантите в индустрията Marvel и DC, но със сигурност има какво да предложи. Ето официалното описание на комикса, чиито главни герои са вдъхновени от Уди Харелсън и Уесли Снайпс в комедията „Белите не могат да скачат“:

Преди време Ерик и Удроу Хендерсън бяха неразделни. Осиновени братя. Най-добри приятели. Брилянтни умове. Години по-късно те са отчуждени, провалили се в живота и враждуващи помежду си. Но когато разследването на убийството на баща им ги отвежда до животопроменящ инцидент с научен експеримент, те ще открият своята цел, както и напълно приемлива причина да носят костюми и да се борят с престъпността. Пригответе се, хора! Квант и Уди пристигат! И да, ще има и коза.По някое време.

Интересен факт от комиксите е, че ако главните герои останат отдалечени един от друг за повече от 24 часа, те ще умрат, тъй като са били заедно по време на инцидента, дал способностите им, което със сигурност ще предостави доста възможности за интересно развитие на сюжета.

Андрю Барър и Габриел Ферари („Ант-мен и Осата“) ще напишат сценария на пилотния епизод, а братята Русо ще бъдат основно продуценти. Няма да се учудим обаче, ако застанат зад камерата на някой от епизодите. Относно актьорския състав, за една от главните роли е обсъждан Джоел МакХейл, но официално потвърждение все още няма, както и каквито и да е новини за останалата част от кастинга.

Ще следим за подробности около „Quantum and Woody“, като се надяваме TBS и екипът зад сериала наистина да ни предложат нещо по-различно и интригуващо от масата комиксови адаптации, пренаселили както малкия, така и големия екран последно време.

Quantum and Woody

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *