След успеха на „12 Years a Slave” очаквахме следващият филм на Стив Маккуин да се появи в кината доста по-скоро, но неусетно минаха почти пет години и макар да знаехме по какво работи режисьора, чак сега получаваме първия истински поглед към новия му трилър „Widows”. Честно казано, темата ни се струва доста по-лека от това, което сме свикнали да получаваме от Маккуин (не само в „12 Years a Slave“, но и в „Hunger“ и „Shame“ например), но за сметка на това актьорският екип е на изключително ниво.

Според нас ще се ориентирате доста добре и за „heist“ сюжета, и за участниците в него от първия трейлър по-долу, но ако все пак искате да научите повече, добавяме кратичкия официален синопсис и дългия списък с таланти, които ще видим на екрана, предвождани от безобразно добрата Виола Дейвис.

Because no one thinks we have the balls to pull this off.

Стив Маккуин определено умее да работи с актьори и макар този път да се усеща липсата на добрия му приятел Майкъл Фасбендър, няма съмнение, че е събрал впечатляващи имена. Виола Дейвис няма да я обсъждаме – тя винаги е уникална, дори когато участва в не особено добри филми или сериали, но ни се струва, че ще има доста добри изпълнения и сред колегите ѝ, включително Даниел Калуя като очевидно неприятен тип и Колин Фарел, който като че ли ще е високопоставен злодей. Вероятно дори Мишел Родригес, която по принцип не ни е любима, няма да ни развали удоволствието.

Естествено, не всички от изброените по-долу актьори имат появи в трейлъра (би било малко прекалено), но имайте предвид, че част от тях няма да имат и големи роли. Ако се чудите защо, вижте обещания синопсис.

Widows“ е историята на четири жени, които нямат нищо общо освен дълга, оставен от престъпните действия на умрелите им съпрузи. Напрежението рязко се покачва, когато Вероника (Виола Дейвис), Алис (Елизабет Дебики), Линда (Мишел Родригес) и Бел (Синтия Ериво) взимат нещата в свои ръце и решават сами да изковат бъдещето си.

WIDOWS WIDOWS WIDOWS WIDOWS WIDOWS WIDOWS WIDOWS

Режисьор на „Widows“ е Стив Маккуин, който е и сценарист заедно с Джилиан Флин („Не казвай сбогом“) по едноименната британската поредица на Линда ла Плант от 1983 г. В главните роли са Виола Дейвис, Мишел Родригес, Елизабет Дебики, Синтия Ериво, Колин Фарел, Лиъм Нийсън, Робърт Дювал, Брайън Тайри Хенри, Даниел Калуя, Гарет Дилахънт, Кери Куун, Джаки Уийвър, Джон Бърнтал, Лукас Хаас, Мануел Гарсия-Рулфо, Кевин Дж. О‘Конър и други.

Премиерата на „Widows“ е 16 ноември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Вие не коментирахте нищо за другото най-яко нещо около филма (освен добрия каст и режисьорчето) – сценарият е писан ексклузивно от невероятната Джилиън Флин… 😉