След като официално снимките на новия, пети сезон на „Лутър“ започнаха в началото на януари тази година, вече официално си имаме и 15-секунден тийзър.

Обещанието на създателите е, че това ще бъде „най-страшният, мрачен и вълнуващ сезон от всички досега“. И да си признаем, страшно сме надъхани да проверим дали това е така.

Въпреки че леко ни подразниха с четвърти сезон, който бе само и единствено два епизода, с които оставиха страшно много отворени врати и всякакви спекулации се завъртяха в пространството за това какво се случва с Лутър (Идрис Елба), надяваме се с новите четири епизода на петия сезон, всичко да си дойде на мястото.

Какво се очаква в новия сезон? Ето официалния синопсис:

Когато безлунната сянка на Лондон ражда нов кошмар, детектив Джон Лутър трябва още веднъж да се изправи срещу дълбините на човешката поквара. Докато поредица от ужасяващи убийства стават все по-дръзки, Лутър и новият му партньор – детектив Катрин Халидей, се сблъскват с неразрешима плетеница, целяща единствено да защити неописуем ужас. Когато случаят се приближава по-близо до характера на истинското зло, Лутър е принуден да се изправи пред духовете на собственото си минало. Отивайки обратно в огъня, той трябва да реши кого да защити… и кого да пожертва. Какъвто и да е следващият му ход, той ще има опустошителни последствия за хората около него и ще промени Джон Лутър завинаги.

Явно сценаристите са предвидили Лутър да страда, при това много. Колко може да понесе още, се питаме ние? Любимата ни Алис, която възкръсна поради неизвестни причини, също ще играе важна роля, основно за да си отмъщава… на кого ще отмъщава обаче, създателите си мълчат.

gallery-1516631556-luther-and-alice-1

Все още няма официална премиера на пети сезон, но вероятно ще е тази година. Също така се носят слухове, че е възможно „Лутър“ да стриймва и по Netflix. Не е ясно и дали това ще бъде последният сезон, все пак Идрис е постоянно ангажиран, което прави съдбата на сериала несигурна. Но поне едно нещо е ясно: Лутър се завръща…. и ще боли!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *