wedding

Преди няколко десетилетия романтична комедия с Киану Рийвс и Уинона Райдър щеше да е огромен хит, но дори и най-заклетите им фенове трябва да признаят, че през годините и при двамата имаше доста странни и не особено разумни завои в кариерите (че и в личния живот), които доведоха до значителен спад в звездния им статут. Напоследък обаче и двамата актьори изживяват нещо като мини-ренесанс – Уинона благодарение на отличния „Stranger Things“, а Киану най-вече с участието си в доста успешния „Джон Уик“ франчайз.

Точно затова решихме да не подминаваме трейлъра на романтичната комедия „Destination Wedding“, без да го отбележим за феновете на актьорите и за всички, които понякога искат да се разтоварят с леко, неангажиращо филмче.

Ето какво казва режисьорът Виктор Левин за звездите, а малко по-долу можете да видите и кратичкия официален синопсис:

Киану и Уинона неслучайно са звезди. Те имат адски много талант и умения и работят много усърдно. Но обичат и работата да е забавление. Репетираха диалозите си заедно, помагаха си, разсмиваха всички – бяха прекрасни. Те са филмът. Техните герои и лечебната сила на любовта и смеха.

Разбира се, „Destination Wedding“ не е първият филм, в който Рийвс и Райдър се засичат, а по-скоро четвъртият. Но за разлика от класиката „Дракула“ на Франсис Форд Копола и нетипичния „Камера помътняла“ по бруталния роман на Филип К. Дик (няма да коментираме „The Private Lives of Pippa Lee“ от 2009, не сме го гледали), този път става дума за романтична комедия… Да, не е най-любимият ни жанр, но ако един филм е качествен, ние не робуваме на жанрови предразсъдъци.

Дали „Destination Wedding“ ще се окаже от добрите представители на „rom-com“ заглавията, тепърва предстои да разберем, но от трейлъра си личи, че двете звезди все още имат предостатъчно химия.

2018_05_17_46127_1526541007._large destinationfull

Ето го и обещания синопсис, въпреки че не включва нищо повече от това, което ясно се вижда в трейлъра.

Линдзи и Франк пристигат на няколкодневна сватба, където се оказва, че са от типа гости, които никой не знае къде да сложи. Така те се оказват непрестанно заедно и въпреки че първоначално не могат да се понасят, двамата песимисти започват да се сближават.

Режисьор на „Destination Wedding“ е Виктор Левин („5 to 7“), а в главните роли са Киану Рийвс и Уинона Райдър. Американската премиера е 24 август.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Кеану трудно вече ще избяга от образа на Джон Уик, където и да се подвизава, особено с тази прическа и брада.