STXfilms представиха най-новия (и последен) трейлър на режисираната от Балтазар Кормакур и вдъхновена от действителни събития драма „Дрейф“ („Adrift“), в която двама влюбени се опитват да оцелеят в открито море, след като са преживели една от най-силните бури в историята.

По-конкретно „Дрейф“ разказва за Тами Олдам (Шайлийн Уудли) и Ричард Шарп (Сам Клафлин), които се отправят на пътешествие с яхта към Таити, когато попадат на пътя на ураган от пета категория. След като бурята преминава, Тами се събужда и открива лодката в руини, а Ричард тежко ранен. Без надежда за спасение, Тами трябва да намери сили и решителност да спаси себе си и единствения мъж, когото някога е обичала.

Новият трейлър запазва романтичната нотка – през първата си половина ни запознава с любовта между двамата главни герои, но като цяло е доста по-драматичен от първата реклама, която ни се видя една идея по-„cheesy“, отколкото е по вкуса ни. Вижте.

Както казахме и предишния път, доста харесваме истории за борба за оцеляване в морето и с удоволствие ще хвърлим едно око на „Дрейф“, ако ни се открие възможност. Не очакваме да е от класата на някои от любимите ни подобни филми като „All Is Lost“ и „Перфектната буря“, но Бaлтазар Кормакур е достатъчно компетентен, за да не се притесняваме, че ще получим някоя сериозна евтиния, пък и има опит с подобни истории за оцеляване и „силата на човешкия дух“ с „Еверест“ и тематичния „The Deep“.

Вижте и един нов постер.

плакат

Режисьор на „Дрейф“ („Adrift“) е Балтазар Кормакур („The Deep“, „Контрабанда“, „Два патлака“, „Еверест“), по сценарий на Ерън Кандел, Джордан Кандел и Дейвид Брансън Смит. В ролите са Шайлийн Уудли, Сам Клафлин, Джефри Томас, Елизабет Хоуторн и Грейс Палмър.

Премиерата е 1 юни.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *