jwfk

Когато отразявахме последния трейлър на „Джурасик свят: Рухналото кралство“ на Хуан Антонио Байона споменахме, че нямаме нужда от повече реклами на филма и решихме да си дадем малко почивка, въпреки че Universal продължиха да бълват всевъзможни неща.

Сега обаче се завръщаме, защото имаме възможност да начешем диноманията си, като  ви представим, ексклузивно за България, субтитриран поглед зад кулисите (любимият ни вид материали), който се фокусира върху създадените от Нийл Сканлан и екипа му физически динозаври. Към него добавяме и още един преведен фийчърет, разглеждащ сцената с жиросферата при избухването на вулкана на Исла Нублар.

Възползваме се от случая да наваксаме с останалите реклами, които пропуснахме и сред които има международен трейлър, един куп телевизионни спотове и още няколко любопитни видеа зад кадър и промота.

Трейлър

ТВ спотове

Зад кулисите

Накрая завършваме с едно viral видео, в което героинята на Брайс Далас Хауърд ни призовава да си осиновим динозавър, за да ги спасим, както и с един плакат, който, честно казано, не ни допада особено.

jurassic_world_fallen_kingdom_ver3_xlg

Джурасик свят: Рухналото кралство“ („Jurassic World: Fallen Kingdom“) e режисиран от Хуан Антонио Байона („El Orfanato“) по сценарий на Колин Тревъроу и Дерек Конъли, а в ролите ще видим Крис Прат, Брайс Далас Хауърд, Б. Д. Уонг, Тед Ливайн, Джеймс Кромуел, Джеф Голдблум, Тоби Джоунс, Кевин Лейн, Джералдин Чаплин, Рейф Спол, Джъстис Смит, Даниел Пинеда и др.

Българската премиера е 8 юни.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

  1. Не знам що Стиви се пъне и не дава на Криско ролята на Инди. Ше му заспи. Колкото и любимец да му е Лабьоф нещо не го виждам.

    1. Нима се опитваш да кажеш, че ако Стиви даде ролята на Криско за Инди, то Лебов ще спи с тях за да има нещо общо всичко това с Джурасик парк?!

    2. Да нещо като името ти. Просто не видях друго подходящо място да събера хората участващи. Филма ще е като предния. Не виждам нужда от оплакване.

  2. Продължавам да имам умерено високи очаквания за приличен дино-entertainment – основно заради винаги чудесния Байона.