Връщането към добре познатите корени е честа практика на доста творци и един от нашите любимци – Гай Ричи, ще стори точно това в предстоящия си проект „Toff Guys“. Вече две десетилетия, той не спира да ни радва с атрактивната си работа. Често критикуван, Ричи успява да запази режисьорския си почерк – раздвижена камера, динамичен монтаж, добри обрати и множество комедийни моменти.

След двете чудесни екранизации на „Шерлок Холмс“, колебливата история за КГБ и ЦРУ агенти в „Мъжът от U.N.C.L.E.”, изключително ефектния „Крал Артур: Легендата за меча“ и предстоящата екранизация на „Аладин“, сега Ричи ще се завърне към това, което го изпрати в Холивуд.

Следващият му проект „Toff Guys“ очевидно ще напомня любимите на повечето му почитатели „Гепи“ и „Две димящи дула“. „Английски наркобос се опитва да продаде високо печелившата си империя на династия от оклахомски милиардери“ гласи краткият синопсис за предстоящия проект.

Спомняйки си осмиването на лондонския гангстерски свят в „Две димящи дула“, което беше началото на целия „Гай Ричи“ стил и където голяма част от разказаното са истории, които самият Ричи е слушал и наблюдавал, растейки в Англия, дали има още нещо, което Ричи не е споделил и е запазил за „Toff Guys“? С нетърпение очакваме да разберем.

Toff Guys“ e писан от Гай Ричи (както повечето му проекти), Марн Дейвис и Айвън Аткинсън. Все още няма информация за актьорския състав и дата на премиерата, но се очаква Ричи да продаде проекта на предстоящия фестивал в Кан. Силно се надяваме да успее!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

8 Comments

  1. Аладин дано да е това, което очаквам

  2. Много се смях на Артуровата ебавка, хареса ми ? ?

 1. Ричи трябва ужасно да се постарае, за да стане пак интересен режисьор.

 2. Аз съм оптимист, че Ричи ще направи нещо сносно, като се завърне към корените си. Знам, че много хора ще са несъгласни с мен, и ще имат право обективно погледнато, но в моите лични (извратени) представи последният истински Ричи е Рокенрола. Кощунствено е, може би, но не признавам Шерлоковци, а още по-малко – ънкъли, Артуровци и Аладиновци (бойкот от мен за този филм – единственият истински джин е Робин Уилямс). А не искам много – нещо като дух, атмосфера и калибър на Mean Machine (както знаем, общо взето римейк, и то не на Ричи, макар и с обичайната за него тайфа) – това би ме направило напълно доволен.

 3. This guy is so full of shit….
  All he wants to achieve is make some siilly, dumb-ass movie full of dumb stereotypes about cockney gangsters and dumb Americans….Maybe it has something to do with a certain sale of a certain English football club some years ago….
  Or it has nothing to do with anything other than his utter lack of artistic credibility and integrity….
  The world wil do just fine without his half-baked attempts at entertainment….