В очакване сме за комиксовото събитие в киното тази година „Отмъстителите: Война без край“, а от студиото, което скоро отпразнува десет години от началото на своята Marvel Cinematic Universe, вече се оглеждат за нови проекти, с които да уплътнят и без това наситения график за следващите… сто години.

Шегата настрана, от Marvel наистина избиха рибата с развитието на филмовата си вселена и не е никак чудно, че плануват още по-голямо разгръщане, включвайки по-второстепенни герои от не толкова познати комикси. Нещо, което, честно казано, ни е доста по-интересно (по подобен начин останахме приятно изненадани от „Пазителите на галактиката”, за които изобщо не бяхме чували преди първия филм).

Вчера научихме, че според слух, тръгнал от сайта Bleeding Cool, в студиото подготвят филм по комиксите „The Eternals”. Създадени от Джак Кърби, който се води един от кръстниците на Marvel вселената, Eternals е  човешка раса, създадена от космическите същества Небесните и се води първата, съществувала на Земята, като целта им е била да защитят планетата от зло. Общо взето древни човешки същества със суперсили.

Честно казано, дори не бяхме чували за тези герои и комикси, което ни радва. Обичаме да бъдем изненадани, а в случая нещата наистина имат потенциала да отидат в какви ли не посоки. Филмът може да се развива на една по-различна Земя или да ни отведе във фантастични космически светове. Ще ви държим в течение, макар че очакваме потвърждение (ако изобщо има такова) на тазгодишния San Diego Comic-Con.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Забелязал съм, че при средняшки книжки или комикси се получават понякога супер филми

    1. Стига се заяждай с момчето. Вече не е смешно. Той толкова си може момчето. 🙂

    2. Това даже не са мои думи, а разсъждения на автори от operationkino , когато излезна,, Пазителите на галактиката“ примерно. Аз само го вметнах като знам ,че всички го знаят. Нищо ново не съм казал. Целта беше, че Узи ще ме подкрепи 🙂