Има трейлъри, които могат да те хвърлят в депресия за часове. Такъв е случаят с рекламата на третата част от пародийната поредица за английския шпионин Джони Инглиш. Имаме болезнени спомени от продължението, докато първият филм сякаш по-скоро ставаше или може би ние сме били по-наивни и сме се разсмели на някои от смешките. Сега обаче положението е наистина трагично.

Заглавието е „Джони Инглиш избухва отново („Johnny English Strikes Again”), а историята открива героя на Роуън Аткинсън, оттеглил се от длъжност. След брутална кибер атака, която разкрива самоличностите на всички агенти под прикритие на Острова, Инглиш няма друг избор, освен да се завърне, за да се справи с изкусния хакер. Като мъж с аналогови методи, той ще се сблъска с предизвикателствата на модерните технологии, за да успее в мисията си. Режисьор на филма е Дейвид Кер, вижте един кратък тийзър и официалния трейлър:

  • Тийзър
  • Трейлър

Страхотния тъпотия. Не знаем кой е преценил, че светът има нужда от още един „Джони Инглиш”, но ние със сигурност нямаме. Жалко, че Роуън Аткинсън тотално си потроши таланта по подобни глупости. Същото важи донякъде и за Ема Томпсън. Вместо да си хабим нервите с горното посмешище, ще си пуснем някой епизод на „Blackadder” или „Мистър Бийн”.  Оставяме ви с един „оригинален” плакат:

fv0fcar8s1q01

Българската премиера на „Джони Инглиш избухва отново („Johnny English Strikes Again”) е 21 септември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Гледам тази тъпотия я отразявате ами за Такси 5 нещо няма ли да кажете 😀

  2. Аткинсън по принцип е супер, но понякога парите са по-важни от таланта 🙂

  3. А бе светът няма нужда от Бързи и яростни и Междузвездни войни, но какво да се прави…