Отразявали сме вече няколко новини по повод филма „Don’t Worry, He Won’t Get Far on Foot” на Гюс Ван Сант. Основната ни мотивация в случая е актьорският състав, който включва банда наши любимци – в главната роля е Хоакин Финикс, а в поддържащите кретените Джак Блек и Джона Хил, както и божествената Руни Мара. Вече ви представихме кратък тийзър, а преди няколко дни дебютира и пълния трейлър. Преди това обаче ви припомняме официалния синопсис.

Don’t Worry,  He Won’t Get Far On Foot” е посветен на карикатуриста Джон Калахан (Финикс), който става алкохолик на 12-годишна възраст, наркоман в юношеските си години, а на 21 години претърпява тежка катастрофа, вследствие на която крайниците му са парализирани. В последствие преустроява живота си като се превръща в карикатурист, научавайки се да ползва двете си ръце за рисуване и успешно се помирява със семейството си.

Вижте новия трейлър:

Честно казано изглежда приятно, но доста сантиментално. Отзивите от филма също не са особено ласкави, така че бихме го гледали, но със сигурност заявката за нещо изключително със сигурност отпада. Но поне присъствието на Руни Мара (която откакто ходи с Финикс се снима в почти всеки филм с него) е нещо, което със сигурност ще ни зарадва.

Оставяме ви с няколко нови снимки.

Joaquin Phoenix stars as John Callahan in DON'T WORRY, HE WON'T GET FAR ON FOOT.

Rooney Mara stars as Annu in DON'T WORRY, HE WON'T GET FAR ON FOOT.

1278182_Joaquin-Phoenix-and-Director-Gus-Van-Sant-DONT-WORRY-HE-WONT-GET-FAR-ON-FOOT-credit-Scott-Patrick-Green dont-worry-he-wont-get-far-on-foot-joaquin-phoenix (1)

Официалната премиера на „Don’t Worry,  He Won’t Get Far On Foot” беше на фестивала в Сънданс, а от Amazon ще пуснат филма по кината от 13 юли.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *