the-meg-img01-20180407

Follow your nose! It always knows!

Като за филм, който не ни интересува чак толкова много (въпреки че темата е точно като за нас), май пишем доста често за „The Meg” или ако трябва да сме коректни, не е често, а е по дребни поводи, каквато е появата на една единствена снимка. Ама какво да направим в случая, като бяхме вдъхновени от кадъра, на който на гигантската праисторическа акула ѝ предстои качествена хранителна оргия.

След като дълго време беше в development hell, „The Meg” най-накрая беше реализиран с Джон Търтълтауб на режисьорското столче и с Джейсън Стейтъм и Ли Бинбин в главните роли. Филмът е екранизация на романа на Стив Олтън „Meg: A Novel of Deep Terror”, разказващ за оцелял до наши дни кръвожаден мегалодон, а повече за сюжета може да разберете от официалния синопсис по-долу. Преди това обаче ето най-новата снимка.

the meg

Аналогията с популярната зърнена закуска „Froot Loops“ е повече от очевадна. Ще ни хареса да има такива сцени на масова „сеч“ – това е нещо, с което „The Meg” би могъл да ни спечели. Повечко carnage да има. В очакване сме на трейлър, тъй като до премиерата не остава много. Ето и обещания подробен синопсис.

Дълбоководна подводница, част от международна програма за изследване, е нападната от гигантско създание, което сме смята за изчезнало, и сега лежи извън строя на океанското дъно, с хванат в капан екипаж. Противно на желанията на дъщеря му Суин (Ли Бинбин), китайският визионер и океанограф (Уинстън Чао) наема експерта в дълбочинни спасявания Джонас Тайлър (Джейсън Стейтъм) да избави екипажа на подводницата – и самия океан – от неудържимата заплаха: 22-метровата акула, известна като Мегалодон. Това, което никой не предполага, е, че преди години Тайлър вече се е срещал със същото ужасяващо създание. В екип със Суин, той трябва да се пребори със страховете си и да рискува собствения си живот, за да спаси всички, които са в капан на дъното… изправяйки се още веднъж лице в лице с най-големия и страшен хищник на всички времена.

Режисьор на „The Meg” е Джон Търтълтауб („Феномен”, „Инстинкт”, „Съкровището”), а в ролите са Джейсън Стейтъм, Ли Бинбин, Руби Роуз, Маси Ока, Клиф Къртис, Рейн Уилсън, Робърт Тайлър, Олафур Дари Олафсон, Джесика МакНейми, Уинстън Чао и други.

Новата премиерна дата на филма е 10 август 2018.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

    1. На бас, че Стейтъм ще го трупяса с един десен прав по муцуната 😀

    2. Ако е като в книгата… направо ще му влезне под кожата ?

  1. При 150 млн бюджет със Скалата в главната роля щяха да изкарат пари, колкото да покрият разходите. Стейтъм вече няма доходоносни филми и ще флопне 😀