Джери О‘Конъл има доста сериозна кариера зад гърба си, но за милиони зрители той завинаги ще си остане дебеличкия Върн Тесио от екранизацията по Стивън Кинг „Бъди до мен“ на Роб Райнър. За нас пък, той е човекът, който ни отмъкна (ей така под носа тъкмо когато аха-аха и да ни хареса) голямата ни любимка Ребека Ромейн. Сега обаче на хоризонта се появява друга роля (своеобразен мета коментар на живота на О‘Конъл), която изглежда достатъчно обещаваща, че да може също да се превърне в емблематична за него. Става дума за ролята на Харли Картър – актьор в криминална поредица, на когото му се налага да разследва истински престъпления в най-новия сериал на AXN „Картър“ („Carter“), чиято премиера е днес от 21:00 ч.

Ето как самият Джери О‘Конъл описва за какво става дума в сериала:

В „Картър“ става дума за един тип, който се казва Харли Картър. Той работи в телевизионен сериал за детективи, наречен „Повикайте Картър“, но се връща за малко в родния си град в Северна Канада. Там по случайност се оказва в положението да разследва истински престъпления, което се оказва, че му се отдава доста добре, благодарение на наученото от телевизията и вродената му дарба в разрешаването на криминални загадки.

Повече подробности за сюжета може да научите малко по-долу, както и как можете да спечелите любопитни награди, а сега вижте трейлър на „Картър“ и едно лично обръщение на О‘Конъл към българската публика.

Картър“ е едночасов сериал, който проследява приключенията на Харли Картър – актьор, поел към Холивуд, за да стане голяма телевизионна звезда. В главната роля на най-гледания криминален сериал в Америка, Харли бързо се сдобива с всички атрибути на славата, но годините, прекарани в месомелачката Холивуд, буквално го съсипват. След безкрайни партита, премиери и 16-часови работни дни, Харли смътно може да се докосне до спомена си за човека, който всъщност е, и надделява носталгията по предишния Харли, когото той харесва и уважава много повече от това, в което се е превърнал. От другата страна е и бракът му със супермодела Уинтър Ууд, който се оказва абсолютен провал отчасти, защото тя спи с най-добрия му приятел и колега, което пък се явява причината Харли да се озове в епицентъра на ужасно унизителен юмручен бой на „червения килим“, превърнал се в скандал с драматични последици и оглавил всички таблоиди. Въпреки че му остават още две години от договора с телевизионната компания, Харви захвърля всичко и поема към родния си дом на север, за да се опита да вкара живота си в ред и да намери отново себе си.

Обратно в Бишъп, за Харли се оказва истинско предизвикателство да накара съгражданите си да го отделят от телевизионния му герой и да го вземат на сериозно, в това число и двамата му най-добри приятели Сам Шоу (Синди Поатие) и Дейв Лейг (Крисчън Брун), които смятат, че той преминава през кризата на средната възраст. Кметът на града пък го възприема като потенциална туристическа атракция, докато полицейският началник би желал да стои възможно най-далеч от местопрестъпленията. Хората, които са го отгледали, го обичат дълбоко, но тайно го смятат за разглезено бебе. Завърнал се с „burn out“ ефект от Холивуд и преобърнал живота си на 180 градуса, единственото желание на Харли е да покаже, че е много повече от лустросан красавец. Дошло е времето да докаже пред света, че той не само играе полицейски следовател в телевизията, но може да разкрива истински престъпления също толкова успешно, колкото и от телевизионния екран, включително и да разбули мистериозното изчезване на собствената си майка опреди 25 години.

Както казахме в началото, във връзка със сериала имате възможност да спечелите слушалки и безжична тонколонка в специалната ни фейсбук игра, организирана съвместно със Sony и AXN. А как точно може да стане това, ще разберете, като кликнете върху визията.

carter-ok-20180411

Създател на Картър“ („Carter“) е Гари Кембъл („The Kids in the Hall“), а в ролите са Джери О‘Конъл, Синди Тамила Поатие, Крисчън Брун, Джон Боржоа, Бренда Камино и др.

Премиерата е тази вечер от 21:00 ч. по AXN.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *