christopher robin с юън макгрегър  

Сякаш безкрайната поредица игрални адаптации на Disney по техни анимационни класики продължава с пълна сила с очаквани заглавия като „Аладин“ и „Цар Лъв“, както и с предстоящия „Christopher Robin“ („Историята на Кристофър Робин“), който е във фокуса на настоящата ни новина. Ако трябва да сме точни обаче, в случая не става дума за буквална игрална интерпретация на някое от многото екранни приключения на Мечо Пух и приятелите му, а за своеобразно продължение.

Christopher Robin“ (да не се бърка с „Goodbye Christopher Robin” на Саймън Къртис, който е за отношенията между обичания детски автор А. А. Милн и неговия син, чиито играчки са вдъхновението за магическия свят на Мечо Пух) разказва за вече порасналия Кристофър Робин, който е „изгубил пътя си“. Като сериозен бизнесмен, концентриран върху работата си, Робин е загърбил приказките и детското си въображение, ала един ден Мечо Пух се появява на вратата му с предложение за ново приключение!

Режисьор на „Christopher Robin“ е Марк Форстър, а в ролята на порасналия Кристофър Робин е Юън Макгрегър. Вижте как се справя в първия тийзър на филма.

Неизбежно първите ни асоциации са с „Хук“ на Стивън Спилбърг, в който порасналият Питър Пан се връща към въображението и света на неговото детство и… „Приятелю, Тед“ на Сет Макфарлън – няма как иначе с това CG мече. Не сме съвсем сигурни дали това ще работи в епоха, но нека да изчакаме пълен трейлър, преди да си съставяме мнение. Засега обаче запазваме ниски очаквания, въпреки присъствието на Марк Форстър, когото харесваме като режисьор – случвало се и да ни изненадва неприятно.

Вижте и един постер.

плакат

Режисьор на „Christopher Robin“ е Марк Форстър, а сценаристи са Алекс Рос Пери („Listen Up Philip“), Том МакКарти („Спотлайт”, „В небето”) и Алисън Шрьодер („Hidden Figures”), по образи създадени от А. А. Милн. В ролите са Юън Макгрегър, Хейли Атуел, Крис О‘Дауд, Тоби Джоунс, Джим Къмингс, Брат Гарет, Марк Гатис. Питър Капалди и др.

Премиерата е 3 август.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *