life itself

В средата на миналата седмица Amazon Studios представиха първия тийзър трейлър на „Life Itself“ – вторият режисьорски проект на Дан Фогелман („Дани Колинс”), който е автор на сценариите на филми като „Колите”, „Рапунцел и разбойникът”, „Оглупели от любов” и „Последният пенсионерски запой” и създател на сериалите „The Neighbors“ и доста успешния „This Is Us”.

Life Itself“ (припомняме, че филмът не бива да се бърка с документалния за Роджър Ибърт) се фокусира върху любовта на една двойка, чиято история е разказна от няколко поколения и се простира през няколко десетилетия и континента – от улиците на Ню Йорк до провинцията на Испания. Всичко е свързано в едно-единствено събитие.

В ролите на двойката влизат Оскар Айзък и Оливия Уайлд, а сред останалите актьори са Оливия Кук, Анет Бенинг, Антонио Бандерас и Манди Патинкин. Вижте трейлъра на филма.

Доста сълзливо ни изглежда и на този етап, въпреки отличния творческия екип, не изгаряме от желание да гледаме филма. Все пак ще изчакаме да видим пълен трейлър, който да ни даде малко по-добра представа какво можем да очакваме като цялостен тон, атмосфера и история.

плакат

Сценарист и режисьор на „Life Itself“ е Дан Фогелман („Колите”, „Рапунцел и разбойникът”, „Оглупели от любов”, „This Is Us”), а в ролите са Оскар Айзък, Оливия Уайлд, Оливия Кук, Анет Бенинг, Антонио Бандерас, Манди Патинкин, Самюъл Л. Джаксън и др.

Премиерата е 21 септември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Kim Wilde е номер 1 🙂
    On a more serious note, не е добър знак, че го рекламират „от създателя на This is us“, който не съм гледал, но подочувам, че е твърде сълзливичък.