С леко закъснение ви представяме новия трейлър на „Дедпул 2”, който дебютира още вчера. Рекламата предлага доволно количество от всички елементи, които са запазена марка на Дедпул и които направиха първия филм толкова популярен – тонове шегици, мета коментари и доволно количество експлозивен екшън и кръв. Също така, изненадващо за нас (но следващ пътя на предишните реклами, всяка следваща да е с по-малко извънсюжетни пародии), новият трейлър ни дава и малко по-добра представа за историята, която, не много изненадващо, няма много общо с официалния синопсис, който може да видите най-долу.

Дедпул (Райън Рейнолдс) се сблъсква с отгледания в бъдещето и върнат в наши дни като беловлас войник с телекинетични способности, кибернетични подобрения по тялото, привкус към големите оръжия и нулев толеранс към глупостите Кейбъл (Джош Бролин), който е по петите на момче (Джулиан Денисън), притежаващо суперсили. За да надвие Кейбъл и да спаси детето, Дедпул събира специална група от “tough, orally flexible, and young enough to carry their own franchise for 10 to 12 years” мутанти – група, която получава „деривативното“ име X-Force.

„It lives up the hype — plus, plus“. В случая смятаме, че тази реплика на Дедпул е вярна не само за нас, които държахме очакванията си доста обрани (една от причините е, че сме от хората, които оценяват качествата на първия филм и ефекта му върху индустрията, но не го намират за „второто пришествие“), но и за придирчивите хардкор фенове. Както казахме и по-горе, този трейлър предлага от всичко, което човек може да иска от Дедпул-филм, че дори и отгоре.

В очакване сме на премиерата у нас, а за финал може да видите няколко снимки от трейлъра, както и официалния „what in a fucksicle“ синопсис.

deadpool-2-image-6 deadpool-2-image-10 deadpool-2-image-17 deadpool-2-image-brianna-hildebrand-1 deadpool-2-image-josh-brolin-1 deadpool-2-image-josh-brolin-3 deadpool-2-image-ryan-reynolds-3

След като оцелява в почти фатална атака на говеда, обезобразеният готвач Уейд Уилсън среща трудности да изпълни мечтата си да стане най-хубавия барман в Мейбери, като междувременно се учи да се справя със загубата си на вкус. Опитвайки се отново да намери сладостта в живота си, както и flux capacitor, Уейд се бори с нинджи, якуза и глутница сексуално агресивни кучета. Обикаляйки света, за да разбере важността на семейството, приятелите и вкуса, той трябва да преоткрие приключението и да си спечели така желаната чаша с надпис „Най-добрият любовник на света“.

Режисьор на „Дедпул 2” („Deadpool 2“) е Дейвид Лийч („Джон Уик”, „Атомна блондинка”), а сценарият е дело на Пол Уърник и Рет Рийс („Zombieland”, „Дедпул”). В ролите са Райън Рейнолдс, Джош Бролин, Зази Бийтс, Морена Бакарин, Лесли Ъгамс, Бриана Хилдебранд, Т. Дж. Милър, Тери Крюс, Бил Скарсгард, Джулиан Денисън, Каран Сони, Еди Марсан, Стефан Капичич и др.

Премиерата е 18 май 2018.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments