the cloverfield paradox

Изключително приятна изненада! Не само, че видяхме първия ТВ спот на „The Cloverfield Paradox“ по време на Super Bowl финала (откъде ни заляха още доста реклами, сред които „Отмъстителите: Война без край“, „Соло: История от Междузвездни войни“, „Джурасик свят: Рухналото кралство“ и „Mission: Impossible – Fallout“), но и разбрахме премиерната му дата… 4 февруари. Точно така, филмът излезе снощи по Netflix, което е изключително добра новина за феновете на нетипичната „Чудовищна“ поредица, но и супер впечатляващо – до вчера не знаехме почти никакви подробности за филма, освен кратичък синопсис и актьорския състав, които ви представихме, когато проектът беше известен с подзаглавието „God Particle“.

Сега виждаме първите кадри от „The Cloverfield Paradox“ в краткия, но приятен спот по-долу и сме супер доволни, че заедно с всички зарибени от видяното (разбирайте движещата се ръка), веднага можем да гледаме самия филм. Фенове сме на поредицата (можете да прочетете ревюто ни за предишния филм – „10 Cloverfield Lane“) и нямаме търпение да видим каква точно е връзката с първия филм, която спотът обещава. Вижте за какво става дума.

Не съжаляваме, че няма да имаме възможност да гледаме „The Cloverfield Paradox“ на голям екран, защото това щеше да означава още чакане, което този път ни е спестено. Честно казано, даже не се дразним, че официалният синопсис по-долу е толкова кратък и неясен – какво значение има това, след като филмът вече е достъпен.

В близкото бъдеще група астронавти на космическа станция работят неуморно, за да разрешат сериозната енергийна криза на Земята. Експерименталната технология на станцията дава неочакван резултат и екипът остава изолиран от човечеството, борейки се за оцеляване.

Режисьор на „The Cloverfield Paradox“ е Юлиус Она, а продуцент е Дж. Дж. Ейбрамс. В главните роли са Дейвид Ойелоуо, Даниел Брюл, Елизабет Дебики, Гугу Мбата-Роу, Крис О’Дауд, Джан Дзъи и други.

Премиерата е 4 февруари.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Бях се надъхал, но отзивите сринаха филма и ентусиазмът ми си отиде.

    1. интересно ми беше какво ще се напише тука, но явно филма наистина е разочарование за повечето хора. аз съм със смесени чувства… в началото е много силен обаче.

    2. Вчера си припомних все така чудесния Cloverfield, а днес-утре мисля да врътна и горния.