Включваме се, за да отбележим един нов, скучноват плакат от „Соло: История от Междузвездни войни“, който не помага за оправянето на неприятния вкус, оставен от Super Bowl спота и първия трейлър, в които голяма част от феновете видяха потвърждение на всичките притеснения, които изскочиха на повърхността, след като станаха ясни част от причините за уволнението на титулярните режисьори на филма Фил Лорд и Крис Милър. Плакатът е в стила на character постерите, които дебютираха заедно с трейлъра и които намираме за най-грозните в цялата история на „Star Wars“ филмите.

Преди да видите плаката, искаме да споделим и нещо любопитно като информация, свързана със самостоятелния филм за Хан Соло. Изглежда, че идеята на Disney да „съсипе детството ви“ не е съвсем оригинална, защото сценаристът на „Соло“, „Силата се пробужда“, „Империята отвръща на удара“ и „Завръщането на джедаитеЛорънс Касдан сподели пред Entertainment Weekly, че е разработвал за Джордж Лукас история за младия Соло, още преди Lucasfilm да бъдат закупени от Disney и че сделката и започването на работа по „Силата се пробужда“ е прецакала нещата.

За какво е щяло да става дума във филма за Хан Соло на Лукас и как е щял да изглежда, ще остане мистерия завинаги, защото сега имаме това:

плакат

REDCP_GROUP_TEASER_BULGARIA

Качете се на борда на Хилядолетния сокол и се отправете на пътешествие до една далечна галактика със „Соло: История от Междузвездни войни“ – изцяло ново приключение за най-обичания разбойник в галактиката. Чрез поредица от дръзки подвизи в тъмния и опасен престъпен свят, Хан Соло се запознава със своя бъдещ помощник пилот – могъщия Чубака, и се сблъсква с прословутия комарджия Ландо Калризиан в приключение, което ще зададе курса на един от най-нетипичните герои от сагата Междузвездни войни.

Режисьор на „Соло: История от Междузвездни войни“ („Solo: A Star Wars Story“) е Рон Хауърд (след напускането на Фил Лорд и Крис Милър), а в главните роли ще видим Олдън Ерънрайх (Хан Соло), Доналд Глоувър (Ландо Калризиан), Йонас Суотамо (Чубака), Уди Харелсън, Фийби Уолър-Бридж, Емилия Кларк, Танди Нютън и Пол Бетани.

Премиерата е 25 май 2018.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

    1. Не дърпай дявола за опашката, 52 „ревюта“ стигат! Нека се помолим да ни липсва още дълго време.