На 8 ноември 2019 година агентът на Нейно Величество 007 ще се завърне на голям екран за 25 път. Въпреки че привидно дотогава има време, то всъщност съвсем не е много и ако MGM и EON искат да спазят премиерната дата, ще трябва доста експедитивно да се спрат на човека, който да седне на режисьорския стол. До момента, по тази линия нещата бяха бая неясни (добре, че поне „иди ми, дойди ми“ положението със завръщането на Даниел Крейг като Бонд приключи), а и все още са, въпреки че преди броени часове изскочи нова информация в тази посока.

Variety съобщават, че най-новият фаворит за режисьор на „Бонд 25“ е големият британски режисьор Дани Бойл („Трейнспотинг“, „Беднякът милионер“, „127 часа“, „Стив Джобс“), който винаги е заявявал интерес да застане начело на филм от поредицата. За съжаление, към Бойл все още няма отправено официално предложение и на този етап не можем да приемем, че случаят е по-различен от този с всички останали, които чухме да се спрягат покрай филма – Сузане Биер, Пол Макгигън, Дени Вилньов, Ян Деманж и Кристофър Нолан, който заяви, че би режисирал Бонд-филм, когато има нужда от „reinvention“.

Честно казано, ужасно бихме се зарадвали, ако Дани Бойл, когото адски харесваме, наистина режисира „Бонд 25“ – според нас ще предложи нещо съвсем различно, най-малкото като визия, и филмът ще е прекрасна лебедова песен за Даниел Крейг като Бонд. След това спокойно могат да ударят нов рибут, да вземат Нолан и да тръгнат в съвсем различна поска – нещо, което ще продължи да поддържа интереса ни към поредицата. Но докато не чуем нещо официално, няма да коментираме. В очакване сме на информация.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

    1. Точно пък Нолан изобщо не е за такъв тип филм.Дани Бойл е страхотен изобр,Гай Ричи също ми би било интересно какво може да направи с по-кежуал стила си..

  1. Това ми ще да го видя.
    Още повече бих искал да видя един Бонд на Тарантино…..

  2. Аз си мисля за Кенет Брана или Оливър Стоун,но не разбрах защто не извикат отново Мендез