Вчера, докато се ровехме безцелно из виртуалното пространство, попаднахме на проект, който все още не сме сигурни дали ни изглежда глуповато или стимулиращо симпатичен. Става въпрос за трилъра „The Night Sitter” на Джон Роко и Ейбъл Брюн, потопен в крайна неонова естетика в добрата традиция на Дарио Ардженто и падауана му Николас Виндинг Рефн, които харесваме ужасно много. По-долу можете да видите официалния трейлър, от който не се разбира много за историята, така че преди това хвърлете един поглед на един кратък синопсис:

Измамница се преструва на детегледачката Амбър, за да се промъкне с цел кражба в къщата на Тед Хупър – заможен окултен ентусиаст с интровертен син на име Кевин. Екипът й пристига в същия момент, когато Кевин се натъква на един от най-ценните артефакти на баща си, призовавайки без да иска три вещици, познати като Трите майки. Докато садистичните и игриви вещици се разиграват из къщата, Амбър и Кевин се събират, за да оцелеят вечерта заедно.

Интересно е как синопсисът звучи достатъчно кретенско и интересно, за да ни накара да гледаме филма, докато трейлърът, въпреки богатството на цветове, ни оставя по-скоро безразлични. Единственият въпрос, който ни занимава от видяното, и от който в крайна сметка зависи дали филмът ще ни хареса, е дали евтинийката ще бъде в услуга на цялостното преживяване. Все пак бихме му дали шанс в компания.

Проектът е независим и стартира с помощта на Kickstarter. Ако са ви любопитни подобни неща, можете да разгледате сайта на създателите Roller Disco Massacre, а в заключение ви предлагаме да видите късометражния им филм A Not So Pleasant Surprise, който съдържа една доста любопитна сцена, която не е съвсем за работното място.

Филмът ще дебютира по някое време тази година. Желаем им успех!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *