mute

Тринадесетгодишната епопея по създаването на „Mute” на Дънкан Джоунс е на път да приключи и вдъхновеният от „Блейд Рънър“ фантастичен филм най-накрая ще види бял свят. Датата, на която ще се появи в платформата на Netflix, е 23 февруари, което ще рече, че скоро трябва да започнат да излизат рекламни материали и най-накрая да видим трейлър. А колко точно е „скоро“? Два дни. Или поне така обещава първият тийзър, който дебютира вчера и дава датата 30 януари.

Преди да видите краткото видео и предвид, че последният път, когато пискахме за „Mute”, беше преди повече от година (когато видяхме първите официални снимки), припомняме какво знаем за филма:

Действието се развива в Берлин в близкото бъдеще и разказва историята на Лио Бейлър (Александър Скарсгард) – барман, който след инцидент в детството си е загубил способността да говори. Единственото хубаво нещо в живота на Лио и основна причина той да живее в Берилн е красивата му приятелка Наадира (Зейнеб Салех). Когато тя изчезва внезапно, Лио тръгва по следите ѝ, а търсенето му го отвежда дълбоко в най-мрачните кътчета на града, където среща Кактус Бил (Пол Ръд) и Дък (Джъстин Теру) – странна двойка остроумни американски хирурзи, които имат своя собствена мисия и са единствената улика в търсенето на любовта му.

https://www.youtube.com/watch?v=BHqlZiu5UIo

Коментарите ще си ги запазим за трейлъра след два дни, а сега може да видите един ексклузивен кадър от Empire, както и няколко снимки в неорязан формат, които са свалени от кратко видео, представящо февруарските премиери по Netflix.

mute-img02-20180128 mute-screeen-shot-01-20180128 mute-screeen-shot-02-20180128 mute-screeen-shot-03-20180128 mute-screeen-shot-04-20180128 mute-screeen-shot-05-20180128

Режисьор на „Mute” е Дънкан Джоунс („Луна“, „Първичен код“, „Warcraft: Началото“), който е и сценарист наравно с Майкъл Робърт Джонсън и Деймън Пипълс.  В ролите са Александър Скарсгард, Пол Ръд, Джъстин Теру, Зейнеб Салех, Робърт Шийън, Гилбърт Оууор и др.

Премиерата е 23 февруари по Netflix.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments