Само преди няколко дни бяхме възхитени от първите кадри на пропадналия, опиянчен Бенедикт Къмбърбач в ролята на Патрик Мелроуз и съвсем не подозирахме, че Showtime ще пуснат съвсем скоро пълен официален трейлър с много повече доказателства за интригуващия ексцентричен образ, в който ще се превърне един от специалните ни британски любимци.

Сериалът „Patrick Melrose” обхваща доста широк период от време – от Франция на 60-те години през 80-тарския Ню Йорк до Великобритания в началото на ХХI век и това е една от причините за решението всеки от петте епизода да бъде „посветен” на една от полу-автобиографичните книги на Едуард Сейнт Обин, фокусирайки се върху ключови моменти от живота на героя. В поредицата са проследени кошмарното детство на Мелроуз, алкохолни залитания, наркотично опиянение, възстановяване, женитба и създаване на потомство – фазите, през които преминава и самият автор в реалния живот… .

https://www.youtube.com/watch?v=JQh36eStMqk

Тъй като по изключение тази година не започна с нов сезон на „Шерлок”, се уловихме, че някак си се разсейваме, ако не получим директно подсещане за качествата на Къмби (все пак „Доктор Стрейндж” вече е в миналото). Този трейлър предоставя прекрасна възможност за напомняне, че 41-годишният актьор може да влезе в кожата буквално на всеки, който си пожелае!

Сценарият на поредицата е поверен на Дейвид Никълс („One Day”, „Далече от безумната тълпа”, „Starter for 10”), режисьор е Едуард Бергер („Deutschland 83). Важна част от актьорския екип са Хюго Уийвинг и Дженифър Джейсън Лий, които ще влязат в ролите на бащата и майката на Мелроуз, както и Анна Мейдъли („The Crown”), Алисън Уилямс („Girls”), Блайт Данър („Meet the Fockers”), Пип Торънс („The Crown”), Джесика Рейни („Call the Midwife”), Прасана Пуванараджа („Doctor Foster”), Холидей Грейнджър („Bonnie & Clyde”), Индира Варма („Game of Thrones”), Селия Имри („Bridget Jones’s Baby”) и др.

Patrick Melrose” ще бъде разпространяван чрез Showtime и Sky Atlantic – очакваме да разберем (точно) кога през 2018 година.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments