mi-6-light-20180126

Малко повече от половин година не сме обръщали внимание на предстоящата шеста част от поредицата „Невъзможна мисия”, въпреки че филмът е в челните места на списъка ни с „must see” блокбастъри за 2018 г. През изминалото време авторите на филма, водени от Кристофър МакКуори, който се завръща на режисьорското място (за първи път в историята на поредицата) след успеха си с предишната част „Мисията невъзможна: Престъпна нация”, често пускаха ъпдейти със снимки зад кулисите, но така и не видяхме нещо, което да ни провокира да напишем новина.

Сега отново сме на линия, за да отбележим разкриването на пълното заглавие на филма, както и появата на първата официална снимка, загатваща за най-новата „insane“ каскада на Том Круз. Всъщност именно чичо Том беше в основата на този ъпдейт и за целта дори се присъедини към Instagram.

mission-impossible-6-fallout том круз - мисията невъзможна 6

И така, „Мисията невъзможна 6” официално ще се нарича „Mission: Impossible – Fallout“, а какво означава това, вижте в коментар на Кристофър МакКуори:

Заглавието има няколко значения във филма – от буквално до фигуративно. Във филма тегне заплаха от ядрен тероризъм, което е буквалното. Има и идея, че това, което се случва, е крайният резултат от избор, който Итън Хънт е направил в живота си. Миналото на Итън се завръща, за да го тормози. Това е рухването на добрите му намерения.

МакКуори адресира и друг важен момент – подзаглавието „Fallout“ е само една дума, което е свързано и с желанието му да направи максимално различен филм от „Престъпна нация”:

Помислих си, че трябва да имаме заглавие от една дума. Това е различен филм и трябва изразява различно отношение. Трябва да бъде сам за себе си и мисля, че точно това се получи с „Fallout“. Да не споменавам, че „Мисията невъзможна: Последните джедаи“ не беше опция. Закъсняхме с една седмица. Бяхме готови да регистрираме заглавието, но те ни изпревариха. Беше много неприятно.

„Шегици“. Но може би не са чак толкова елементарни, предвид близостта на оригиналните заглавия на „Mission: Impossible – Rogue Nation“ и „Rogue One: A Star Wars Story“. Както и да е. Заедно със снимката и заглавието получаваме и първия официален синопсис, който обаче е изключително постничък.

Най-добрите намерения често се завръщат, за да те преследват. В „Mission: Impossible – Fallout“ Итън Хънт (Том Круз) и IMF екипът му (Алек Болдуин, Саймън Пег, Винг Реймс), заедно с няколко познати съюзници (Ребека Фъргюсън, Мишел Монахан), са в надпревара с времето след провала на важна мисия. Хенри Кавил, Анджела Басет и Ванеса Кърби също се присъединяват към динамичния актьорски състав, а Кристофър МакКуори се завръща като режисьор.

Толкова засега. Повече, като излезе трейлъра, който най-вероятно ще се появи за Super Bolw на 4 февруари. Оставяме ви с няколко снимки, които не сме отразили.

хенри кавил 26342230_285575835304988_7451209796847403008_n 23498989_302449116909388_5178810937758449664_n mission-impossible-5-image-13

Премиерата на „Mission: Impossible – Fallout“ е 27 юли 2018.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *