Стана ни смешно, когато видяхме какво сме писали последно за планирания Х-мен проект „Gambit“ с Чанинг Тейтъм. Още преди четири месеца сме се оплакали от постоянната ротация на режисьори. Сега научаваме, че Гор Вербински се присъединява към Дъг Лаймън и Рупърт Уайът в списъка отказали се. Все още няма яснота каква е причината, но времето, в което това се случва, е доста притеснително. Продукцията е вече в късен етап, като снимките трябваше да започнат през март месец. Това прави излизането на Вербински още по-озадачаващо. Предполагаме, че скоро ще стане ясно кой ще е заместник, дано само да не е някакъв компромисен вариант, защото харесваме Гамбит и след успеха на „Логан: Върколакът” имаме надежди за малко по-сурови комиксови екранизации.

Не знаем почти нищо друго за „Gambit“, а голяма част от информацията е в сферата на спекулациите. Почти сигурно е обаче, че Тейтъм остава, а Лизи Каплан е избрана за поддържаща роля. Интересно как ще се отрази закупуването на Fox от Disney и дали това няма да е последният пирон в ковчега на прокълнатия проект или пък точно тези промени по върховете ще доведат до реализирането му. Първоначалните планове бяха премиерната дата да бъде на 14 февруари 2019 г., но поради новите обстоятелства „Gambit“ се мести за 7 юни, докато „Deadpool 2“ ще е на 18 май тази година.

Харесваме някои неща на Гор Вербински и малко ни е яд, че талантът му през последните години не се проявява по най-желателния начин. Надяваме се да ни зарадва с нещо качествено след разочароващия „A Cure for Wellness“.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *