Stranger-Things-Cast-2017-Critics-Choice-Awards

Както се казва, thank you, Captain Obvious! Тук нито имаме новина, нито някаква изненада. „Stranger Things“ на братята Дъфър е един от най-големите хитове на Netflix, който се превърна в културен феномен и трайно се настани в колективното съзнавано, и нямаше никакво съмнение, че стрийминг гигантът ще даде зелена светлина на следващия, трети сезон. Самите Netflix осъзнават нелепостта на това потвърждение, което се усеща от официалния им туит, последвал кратко запитване към феновете, дали искат нов сезон:

Когато говорим за продукции, било то за кино или телевизия, за много малко от тях може да се говори с такава доза сигурност, каквато имаше по отношение на   съществуването на трети сезон на „Stranger Things“. Същото можем да кажем и за по-следващия сезон. Дори и третият да се гледа на половината по-малко, отколкото предните два, четвъртият също е гарантиран.

В такъв случай, при тази очевидност на „новината“, защо въобще ѝ обръщаме внимание? Първо, защото колкото и малък да е процентът, в този бизнес непрекъснато се случват неща, които провалят плановете и едно официално потвърждение все пак носи някаква сигурност (да не говорим, че само един слух, че братята Дъфър са погледнали някое от дечицата по „неподходящ начин“ – разбирайте нещо сексуално – и край с всичко). И второ, за да можем отново да си пробутаме епизода на подкаста ни Inglourious Kunts, посветен на втори сезон.

Благодарение на интервютата с братята Дъфър и други хора от творческия екип, в нета вече има доста информация какво можем да очакваме от трети сезон, но на този етап ние стоим далеч от повечето подробности, защото предпочитаме да знаем колкото е възможно по-малко. Единственото, което ще споделим, е, че в трети сезон ще има лек скок във времето, за да може да се отрази неминуемото порастване на децата и действието ще започне „на чисто“ – без (задължително) да следва заложени „cliffhangers“ в края на предишния сезон.

Премиерната дата на трети сезон на „Stranger Things“ все още не е известна.

landscape-1470494125-strangerthings2

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *