seven seconds

Постепенно и сигурно, в продължение на вече четири години Netflix се утвърждават като компания, която не само осигурява качествено съдържание за своите милиони абонати в цял свят, но и продуцира оригинална продукция на изключително високо ниво. Част от поредиците, създадени от гиганта в стрийминг-услугите, се превръщат буквално за дни в култ след почитателите на стойностното кино в цял свят. Вече отдавна е ясно, че #ТВеНовотоКино, затова сме в готовност за всякакви изненади – особено когато става въпрос за крими-истории с трилър-обещание.

Такъв е случаят с един нов оригинален сериал, който се очаква – „Seven Seconds”, от създателя на „The Killing”, сценаристката Вийна Съд, която ще ръководи шоуто и ще бъде изпълнителен продуцент. Вижте първи поглед в тийзър-трейлър.

В общество, заредено с междурасово напрежение, което очаква сензационни заглавия и предпочита забавленията пред истинската информираност, седем секунди могат да се окажат съдбоносни – живот или смърт. Поредицата „Seven Seconds” обещава поглед дълбоко в човешките истории, отвъд новинарските заглавия – как един трагичен инцидент влияе на отношенията в една общност, как ще бъдат намерени отговорите, за да се въздаде справедливост.

Характеристиката на сериала е „силен криминален трилър”, в който участват двукратната носителка на „Еми” Реджина Кинг („American Crime”) и обещаващата британска актриса Клер-Хоуп Ашити („Doctor Foster”). Именно тя е в ролята на поомощник-прокурора К. Дж. Харпър, назначена да разследва интригуващ случай, който се оказва доста тежък и сложен, в търсене на справедливост за цяла афро-американска общност. Междувревенно майката на един тийнейджър (в ролята Кинг), с която прокурорът работи по разследването, е обсебена от желанието да разбере какво точно се е случило, защото тя и съпругът й не са подозирали на какво е способен синът им…

seven-seconds-poster

В „Seven Second участват още Бо Нап („Sand Castle”), Майкъл Мосили („Ozark”), Дейвид Лайънс („Safe Haven”), Раул Кастийо („Special Correspondents”) и Закари Момо („A United Kingdom”).

Премиерата е по Netflix на 23 февруари 2018.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *