Untitled-1с

Преди доста време бяхме споменали, че се очаква анимационен „Spider-Man“, в който главният герой ще е не Питър Паркър, а вече поелият щафетата в комиксите (и насъбрал огромно количество фенове) Майлс Моралес. Трябва да признаем обаче, че това беше толкова отдавна и отвсякъде ни заливат супергерои – кои на Marvel, кои на DC, част на големия екран, други на малкия, да не говорим, че премиерата на „Спайдър-мен: Завръщане у дома“ беше преди броени месеци – и просто забравихме за предстоящата анимация.

Сега получаваме чудесен повод да си я припомним и даже да добием някаква представа какво ни очаква, защото Sony представиха първия тийзър трейлър на „Spider-Man: Into the Spider-Verse“ и той изглежда доста добре.

Анимацията изглежда супер, но за съжаление и както вече споменахме, това е само тийзър и не дава абсолютно никаква идея за сюжета (подробности няма и в супер краткия и общ официален „синопсис“ по-долу). Не разбираме също дали споменаването на други герои с маската на Човека-паяк е просто връзка с игралните филми, но е съмнително – все пак надгробната плоча едва ли е просто за заблуда на противника… Лично ние ще се радваме да видим един различен Спайди и въобще няма да тъгуваме за поредната „origins story“ с чичо Бен, леля Мей и останалите стари герои, които познаваме вече до болка.

Ето го и официалния синопсис на „Spider-Man: Into the Spider-Verse“:

Фил Лорд и Кристофър Милър представят нова и оригинална версия на една различна Спайдър-мен вселена с уникална и новаторска визия. „Spider-Man: Into the Spider-Verse“ представя тийнейджъра от Бруклин Майлс Моралес и безкрайните възможности на Spider-Verse, където повече от един герой може да носи познатата маска.

Шамийк Мур озвучава Майлс / Спайдър-мен, а в останалите роли ще чуем Лиев Шрайбър (като главния злодей), Махершала Али и Брайън Тайри Хенри. Режисьори са Родни Ротман, Питър Рамзи („Rise of the Guardians“) и Боб Перишети. Крис Милър и Фил Лорд са продуценти, а Лорд е и сценарист.

Spider-Man: Into the Spider-Verse“ се очаква по кината след точно една година – на 14 декември 2018.

Miles Morales (Shameik Moore) falls through an alternate-universe New York City in Sony Pictures Animation's Spider-Man: Into the Spider-Verse.
Spider-Man: Into the Spider-Verse

spider-man-into-the-spider-verse-image

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Само аз ли не съм много развълнуван от идеята за Майлс, като „нов“ спайди ? Разбирам, че явно са се изчерпали откъм идеи и постоянните ребуути на оригиналния спайди разводниха нещата, но какво да се прави… Не, че ще пропусна точно тази анимация, но си имам някви сантименти към Паркър като оригинал 🙂