maxresdefault

Покрай първия трейлър на „You Were Never Really Here” на Лин Рамзи („We Need To Talk About Kevin”) си припомнихме, че истински качествените филми тепърва ни очакват. Списъкът с номинирани за Independent Spirit Award 2018 също помогна да си допълним watchlist-а с някои независими заглавия, които сме забравили в суматохата. Тъй като вчера получихме чисто нов трейлър, решихме да ви припомним за обещаващия проект на Рамзи.

В основата на „You Were Never Really Here” е едноименният роман на Джонатан Еймс, а Хоакин Финикс влиза в ролята на Джо – бивш морски пехотинец и агент на ФБР, който е бил свидетел на прекалено много престъпления и познава добре болката, не само в професионалния си живот. Винаги сам, той предпочита да бъде невидим – не си позволява да има приятелства или любовници, а изкарва прехраната си като спасява млади девойки от смъртоносната хватка на сексуалното робство. Но когато високопоставен политик от Ню Йорк го наема, за да изтръгне неговата дъщеря в тийнейджърска възраст от един бордей в Манхатън, Джо разкрива една мрежа от корупционни схеми, която дори самият той не би имал възможност да разплете… И когато хората, изпратени по петите му, посягат на единствения човек в света, който все още има значение за него, Джо захвърля обета си да не наранява никого. И ако някой може да затрупа пътя си към истината с трупове – то това е именно Джо.

Вижте новия трейлър:

Ще се повторим като споменем името на Николас Виндинг Рефн, когото страшно харесваме, но в някои кадри определено усещаме влиянието на последните му филми, както и малко от психологическия подход на Кроненбърг към насилието. Сигурни сме, че ни очаква суров трилър и силно изпълнение от Хоакин, който напоследък е доста работлив и сменя с лекота разнородни роли. Припомняме ви, че съвсем скоро го видяхме като инвалида карикатурист Джон Калахан, а преди това като самия Исус Христос в „Mary Magdalene” на Гарт Дейвис.

You Were Never Really Here” ще е един от филмите на годината, озвучен от изключителния китарист на „Radiohead” Джони Грийнууд. Разпространението му ще започне на шести април от Amazon Studios. Нямаме търпение!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments