Вестник на властта

20th Century Fox представиха удължен телевизионен спот на политическата драма „Вестник на властта” („The Post”) на Стивън Спилбърг, разказваща истинската история на сблъсъка на главния редактор на The Washington Post Бен Брадли (Том Ханкс) и първата жена издател Катрин Греъм (Мерил Стрийп) с правителството на Съединените щати по повод така наречените „Pentagon Papers” – секретна военна информация, че администрацията на Линдън Джонсън е лъгала както народа, така и Конгреса, и тайно е ескалирала войната във Виетнам.

Вече видяхме един трейлър на „Вестник на властта”, който беше доста ясен по отношение на историята и това, което може да очакваме от филма на Спилбърг като цяло. Новият удължен спот остава в същата рамка, като се фокусира върху това какви биха били последиците от решението на Греъм и Брадли и както се казва в официалните материали, противопоставя и изследва темите за важността да се публикуват подобни материали срещу цената на личната неприкосновеност и безопасност.

В добавка ви предлагаме и два постера на филма. Единият е нов, а другият дебютира малко след първия трейлър, но не сварихме да го представим.

post_xlg

post_ver2_xlg

Режисьор на „Вестник на властта” („The Post”) е Стивън Спилбърг, по сценарий на Лиз Хана. В ролите са Том Ханкс, Мерил Стрийп, Алисън Брий, Кари Куун, Дейвид Крос, Брус Грийнуд, Трейси Летс, Боб Оденкърк, Сара Полсън, Джеси Племънс, Матю Рис, Майкъл Стълбарг, Брадли Уитфорд, Пат Хийли, Зак Уудс и др.

Филмът ще дебютира в ограничен брой киносалони на 22 декември, а в широко разпространение влиза на 12 януари 2018.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *