Déjà vudoo?
Déjà vudoo?

Every day has its end.

Moже би за някои неща действително има край, но не и когато става дума за римейкове. Вече сме мрънкали по повод поредната нова версия на класическия пост-апокалиптичен хорър „Денят на мъртвите“ на наскоро напусналия ни Джордж А. Ромеро, а последно ви информирахме какво се случва със спорния проект тук. Сега се нароиха куп съвсем официални снимки от продукцията – благодарение на сайта Bloody Disgusting, които споделяме с леката надежда, че очакванията ни за болезнено слаб резултат няма да бъдат оправдани:

DAY-OF-THE-DEAD_1
DAY-OF-THE-DEAD_2

DAY-OF-THE-DEAD_4

DAY-OF-THE-DEAD_6
DAY-OF-THE-DEAD_7

…a към тях прибавяме и два тийзър постера:

day-of-the-dead-bloodline DOTD_Digital_3165x4496_v1_bleed

Както е видно от втория и по-пресен плакат, заглавието официално ще бъде „Day Of The Dead: Bloodline“, но тази промяна прави нещата още по-подозрителни. Модерният Bub, тук наречен Max, ни изглежда умерено окей, но е далеч от перфектно развития и изигран образ в творбата на Ромеро. Засега просто нищо не ни грабва и песимизмът ни запазва изцяло позициите си.

DAY-OF-THE-DEAD-760

Day Of The Dead: Bloodline“ е режисиран от Хектор Ернандес Висенс („El cadáver de Anna Fritz“) по сценарий на Марк Тондеpай и Ларс Джейкъбсън, а в ролите са Софи Скелтън, Джонатан Шек, Джеф Гъм, Маркъс Ванко, Марк Райно Смит, Лорина Камбурова, Люк Казънс, Рейчъл О‘Мийра, Атанас Сребрев, Нейтън Купър, Кристина Серафини, Шари Уотсън, Ник Лоуб и др. Премиерата е предвидена за 5-ти януари следващата година, като се планира показ както по кината, така и чрез Digital HD и VOD.

 

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *