Неведнъж сме се удивлявали на неизчерпаемата енергия, с която разполага Уди Алън. Може (част от) филмите му да са далеч от уникалните авторски творби, които помним от миналото; може да „издиша” сценарно, да рециклира до откат теми и (частично) сюжети, ала жизненият му цикъл няма да е съвършен и завършен, ако не произведе поне по един филм на година (може и повече). И както преди два месеца споменахме, че е замислил нещо ново, с участието на малката, чаровна Фанинг и младежа Шаламе, така сега Deadline допълват кастинг-новините с адрес „Уди Алън”.

Очевидно сме пропуснали да се информираме, че в екипа на продуцирания от Amazon нов проект са се включили вече прекрасната Ребека Хол, Селена Гомес и Джъд Лоу вече са се включили в екипа, също Аналий Ашфорд, Чери Джоунс, Уил Роджърс и Кели Рорбах. Сега към тази сериозна група се присъединяват още Лиев Шрайбър и Диего Луна – особено последният ни е страхотен любимец още от (преди да не казваме колко) години, затова сме особено доволни, че ще обогати своя опит и със „стаж” при мистър Алън.

За никаква друга яснота не можем да претендираме, при положение, че не е излязъл (все още) предишният последен проект на Уди – „Wonder Wheel”, който се очаква да закрие фестивала в Ню Йорк през октомври. Напомняме, че действието му се развива през 50-те години в Кони Айлънд, а ролите са разпределени между Джъстин Тимбърлейк, Кейт Уинслет, Джеймс Белуши и Джуно Темпъл. Amazon, които очевидно ветеранът-режисьор се разбира (доста) добре, планират да пуснат „Wonder Wheel” на екран на 1 декември 2017 – чакаме с нетърпение, за да видим накъде отиват нещата – дали има надежда за „завръщане” на познатия Алън, или творческият му процес е оставен на автопилот в името на… бройката?!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *