Няма още конкретни факти за хронологическите рамки на новия ангажимент на братята Антъни и Джо Русо, но все пак ще бъде грешка да пренебрегнем съвсем (освен, че я забавихме сериозно) информацията за един интересен проект, който е с телевизионен адрес. Двамата имат още дооста работа по „Отмъстителите: Война без край”, но според Deadline им предстои да продуцират и режисират „The Mastermind” – поредица, която ще се излъчва по FX.

В основата на сериала са статии от The Atavist Magazine, дела на Ивън Ратлиф, а проектът е сравняван (до известна степен, заради бавното и методично разкриване на криминални подробности) с „Making A Murderer” на Netflix, тъй като се очаква да разкаже историята на един от босовете на криминален картел и брилянтен организатор на „схеми” Пол Ле Ру, който в един момент се „преквалифицира” в информатор на отдела за борба с наркотици.

Допълнителна тежест на бъдещия сериал придава и фактът, че в него като копродуценти ще се включат телевизионният спец Ноа Хоули („Fargo”, „Legion”), както и компанията на Робърт Къркман („The Walking Dead”). Както казахме, не е ясно нито кога ще стартира снимачният период, нито кога може да се очаква началото на излъчването, но… ние ще следим за новини по темата.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *