Matt-Damon-Suburbicon-1200x520

Вчера Entertainment One разпространиха британски трейлър на „Suburbicon”, чийто първи трейлър ни допадна и ни вдъхна надежди, че Джордж Клуни отново е в добра режисьорска форма (след като ни разочарова адски много с ансамбловата военна драма „Пазители на наследството”) и ще се нареди до Стивън Спилбърг като режисьор, работил успешно по сценарий на гениалните братя Коен.

Новият трейлър на „Suburbicon” предлага по-добър поглед към историята, която се развива в мирно, идилично предградие, което е емблема за „образцов семеен живот” в Щатите в края на 50-те години на ХХ в. Семейство Лодж са едни от обитателите в тази спокойна общност, но под привидната тиха повърхност се крие бурна и ужасна реалност. Главата на семейството Гарднър Лодж (Деймън) трябва да се движи из тъмните кътчета на града, изпълнени с измама, предателство и насилие. Това е приказка за много несъвършени хора, правещи много лоши избори. Вижте.

Още веднъж, доволни сме от видяното. Харесва ни както визията, така и цялостният тон и атмосфера, които са изцяло в стила на братя Коен. Принципно бихме казали, че не искаме от Джордж Клуни да видим пълна имитация на филмите на неговите приятели, но в случая няма да се разсърдим. Разбира се, ще се зарадваме на малко творческа индивидуалност. Отново отбелязваме, че актьорския екип начело с Мат Деймън, Джулиан Мур и Оскар Айзък също изглежда чудесно.

Вижте и новия плакат, отбелязващ кървавото намаляване на бройката жители в Suburbicon.

suburbicon_ver2_xlg
Режисьор на „Suburbicon” е Джордж Клуни, който е и сценарист, в съавторство с Грант Хеслов и братята Джоуел и Итън Коен. В ролите са Мат Деймън, Джулиан Мур, Ноа Джуп, Оскар Айзък, Глен Флешлър, Меган Фъргюсън, Джак Конли и др.

Премиерата е 27 октомври.

 

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *