Само преди два дни видяхме първите официални снимки от „Suburbicon” на Джордж Клуни с Мат Деймън, Джулиан Мур и Оскар Айзък, а ето, че вече имаме и първи трейлър. Радваме се, че не се наложи да чакаме много, тъй като нямахме търпение да видим как точно ще изглежда филмът и какви ще са общите тон и атмосфера.

В случай, че сте пропуснали предишните ни новини,  „Suburbicon” е по сценарий на Джордж Клуни, Грант Хеслов и братята Джоуел и Итън Коен (които в първоначалния вариант на проекта е трябвало да режисират), а действието се развива в мирно, идилично предградие, което е емблема за „образцов семеен живот” в Щатите в края на 50-те години на ХХ в. Семейство Лодж са едни от обитателите в тази спокойна общност, но под привидната тиха повърхност се крие бурна и ужасна реалност. Главата на семейството Гарднър Лодж (Деймън) трябва да се движи из тъмните кътчета на града, изпълнени с измама, предателство и насилие. Това е приказка за много несъвършени хора, правещи много лоши избори.

Какви са тези „несъвършени хора” и какви „лоши избори” правят, вижте в трейлъра.

Както се казва, дотук добре. Струва ни се, че Джордж Клуни е заложил на нещо средно между стила на братя Коен и Стивън Содърбърг, което в случая, поне за нас, работи. Дали в крайния си вариант филмът ще е достоен за сравнения с тяхното творчеството можем само да се надяваме, но съдейки по видяното, „Suburbicon” изглежда обещаващо. В най-лошия случай, че се наслаждаваме на отлични актьорски изпълнения – всички до един, начело с Мат Деймън, изглеждат прекрасно.

Вижте и един плакат.

suburbicon-Poster

Режисьор на „Suburbicon” е Джордж Клуни, който е и сценарист, в съавторство с Грант Хеслов и братята Джоуел и Итън Коен. В ролите са Мат Деймън, Джулиан Мур, Ноа Джуп, Оскар Айзък, Глен Флешлър, Меган Фъргюсън, Джак Конли и др.

Премиерата е 27 октомври.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments