Усещаме неприятния вакуум след финала на „Игра на тронове” и трескаво търсим за кой друг сериал да се хванем, за да убием мъката. Някои щастливци от екипа ни са си свършили домашната работа и следят с интерес „Туин Пийкс: Завръщането“, други пък чакат с любопитство 11 октомври, когато е премиерата на третия сезон на „Mr. Robot”, с който повечето от нас изоставаме жестоко. Припомняме ви какво знаем за предстоящите серии:

Елиът (Рами Малек) се завръща след предателството на героя на Крисчън Слейтър и изпълнителния директор на E Corp Тирел Уелик. Гениалният хакер е готов за възмездие. Трети сезон ще се занимава с опитите на Елиът да се бори срещу хората, които до момента са го използвали. Елиът няма да се примири лесно.

Вече отразихме един тийзър, който се появи преди около месец. Сега е време за по-пълен поглед. Вижте:

https://www.youtube.com/watch?v=46byqBf0dVk

Както писахме и под предната новина, няма как да коментираме, защото сме я закъсали до края на първи сезон. Все пак сме сигурни, че феновете трябва да са доволни от видяното, защото поне ние не виждаме нищо супер различно. Предполагаме, че залогът ще се вдигне и предвид успеха на сериала, мащабът също. Споделете какво мислите в коментарите по-долу. Ще ни е любопитно да чуем мнения за това какво (може би) изпускаме.

mr-robot-season-2-premiere-pic

Премиерата на трети сезон на  „Mr. Robot” е 11 октомври.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *