Дъщерята на Рон Хауърд вече се чувства достатъчно сигурна в себе си, за да си постави следващата амбициозна задача – решила е да дебютира в киното като режисьор. Брайс Далас Хауърд ще сложи подписа си под „Sorta Like A Rock Star” – история за тийнейджърка, която се премества в автобуса на училището, който кара нейната майка!

Проектът е по книгата на Матю Куик („Наръчник на оптимиста”) и по него миналата година са работили Fox Searchlight, заедно с режисьора Мигел Артета („Beatriz At Dinner”, „Youth In Revolt”). Сега Брайс поема режисьорската тежест на крехките си рамене и вероятно съвсем скоро ще се намери кой да разпространява бъдещият филм.

Ето какво гласи синопсисът на книгата:

Амбър Апълтън живее в бус. Откакто гаджето на майка й ги е изгонил от къщи, Амбър, майката и вярното им до гроб куче Боби Голямото Момче (ака Тройно Б), те „къмпингуват” в задната част на „Hello Yellow” (жълтия училищен автобус, който кара майка й). Въпреки всичко Амбър се е обявила за Принцеса на надеждата и за момиче с непобедим оптимизъм, като непрестанно отказва да приеме лошите неща в ежедневието. Ала една фатална трагедия застрашава прочутия й оптимизъм и нейния начин на живот – дали Амбър ще продължи да бъде рок-звездата на надеждата?

С няколко странни герои и стопляща сърцата, вдъхновяваща история, този роман разкрива един красив, леко опърпан свят, изпълнен със смях, вярност и трудно-извоювана надежда. Светът е сцената за Амбър, а тя е всъщност… нещо като рок-звезда. Истина ли е това? Абсолютната истина.

За сценарист на „Sorta Like A Rock Star” е ангажиран Ол Паркър („The Best Exotic Marigold Hotel”, „Mamma Mia: Here We Go Again!”). А що се отнася до Брайс Далас Хауърд, тя не е съвсем „боса” в режисьорския занаят – във филмографията си има вече няколко късометражни филма и видеоклипове, като този по парчето на М83 „Claudia Lewis”, в който участва Лили Колинс.

Любопитно ни е каква битническа история ще се получи с тийнейджърката и училищния автобус, очакваме ъпдейти!

Ron Howard and Bryce Dallas Howard
Брайс Далас Хауърд има какво да научи от татко си.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *