От няколко дни в интернет циркулира доста забавният „ridiculous” трейлър на 30-минутната късометражна екшън комедия „Kung Fury”, която е поклон към любимите ни 80-тарски екшъни и в която гастролират роботи, динозаври, нацисти, викинги, скандинавски богове, мутанти и едно супер кунг-фу ченге на име Кунг Фюри.

Обикновено директно бихме поставили подобен трейлър в категорията „WTF трейлър на седмицата”, но смятаме, че това, което режисьорът Дейвид Сандбърг се опитва да направи, е достойно и е далеч по-стойностно от филмите, които обикновено пускаме в рубриката, така че показваме трейлъра извън нея.

Преди да го видите, ето за какво става дума: по време на поредица от злополучни събития, приятел на полицая Кунг Фюри е убит от най-опасния престъпник и майстор на кунг-фу на всички времена Адолф Хитлер или още известен като Кунг Фюрер. Кунг Фюри решава да се върне назад във времето до фашистка Германия, да убие Хитлер и да сложи край на нацистката империя веднъж завинаги…

http://www.youtube.com/watch?v=72RqpItxd8M

Ако ви харесва това, което виждате – лично ние сме супер доволни и не можем да спрем да се хилим като тикви – трябва да знаете, че филмът има нужда от вашата подкрепа, за да бъде завършен. Можете да дарите някой лев на Kickstarter страницата му. Всъщност исканата сума вече е събрана – явно не сме само ние, а и други хора са харесали идеята и това, което са видели, но надали авторите на филма ще се чудят какво да правят с парите, ако се съберат още малко отгоре.

Ето личното обръщение на режисьора Дейвид Сандбърг.

Разгледайте и няколко задкулисни снимки.

Режисьор на „Kung Fury” е Дейвид Сандбърг, който е и изпълнител на главната роля. Партнират му Джоана Хагблум, Леополд Нилсон, Андреас Чалинг и Пер-Хенрик Арвидус.

Премиерата все още не е известна. Стискаме палци да го направят и да успеем да го видим у нас, както стана и с „Iron Sky”, нищо, че в крайна сметка останахме разочаровани от него.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Доста е epic, да – особено Kубриковото cameo на Хаселхоф. 😀 А саундтрака бих си го купил на винил. 🙂